Téměř vyprodaný je už sobotní program. "Na dnešní vystoupení ještě lístky jsou a budou i na místě," řekla ČTK Radka Maková z produkce festivalu. Podle ní je zájem o festival větší než v minulých letech.

Dnešní program náleží hlavně brněnským kapelám. Formace Čankišou, Poletíme? a Mucha podpoří v Brně stále oblíbená Mňága a Žďorp. V sobotu se představí obě hlavní festivalové hvězdy. Kapela Guano Apes se zpěvačkou Sandrou Nasicovou hraje přes 20 let směs rocku a metalu. Hity Open Your Eyes nebo Lords of the Boards stále znějí z rádií i hudebních televizí. Skupina The Qemists v Brně podle pořadatelů předvede divokou show spojující elektronickou hudbu s rockovými kytarami.

Poslední den festivalu ocení hlavně děti. Odpoledne vystoupí kapela Bombarďák, znovu zahrají Poletíme?, představí se také komik Lukáš Pavlásek se svou tvorbou pro děti. Ceny vstupenek na festival se podle druhu pohybují od 70 do 490 korun.

Čarodějáles má za sebou osm ročníků v areálu říčního koupaliště Riviéra, kde zůstane i pro letošek. Tradiční je také termín kolem filipojakubské noci na přelomu dubna a května. V minulosti ale festival ještě nikdy nebyl rozvržen do tří dnů.