Během následujících dnů se na pařížských molech představí zvučné značky, jako je Christian Dior, Chanel, Armani nebo Fendi. Běžnou módu pro nadcházející sezonu, takzvanou prêt à porter, pak návrháři uvedou na přelomu září a října.

Agentura AFP uvedla, že Sergejenková představila ženu jako ruskou aristokratku po večeru plném zábavy - s rozteklou řasenkou a smazanou rtěnkou. Róby, ve kterých se modelky prošly, byly jak z lehkého hedvábí, tak z těžkého sametu. Všudypřítomná byla kožešina, ať už na límcích, rukávech nebo čepicích.

Návrhářka je manželkou ruského miliardáře Danila Chačaturovova a v Rusku je sama módní ikonou. Ve svém moskevském ateliéru zaměstnává stovku lidí. Pařížských týdnů módy se mimo oficiální část účastní od roku 2012, letos byla poprvé pozvána jako řádný host. Klientky má Sergejenková nejen v Rusku, ale také na Blízkém východě a v Číně.

Značku Sergejenkové podporuje známá modelka Natalia Vodianova, která dnes večer seděla v první řadě, stejně jako herečka Ornella Mutiová nebo americká burleskní tanečnice, modelka a kostýmní návrhářka Dita Von Teeseová.