Výstava se má definitivně uzavřít 2. srpna a vedení muzea se kvůli neutuchajícímu zájmu rozhodlo otevřít nonstop během posledních dvou víkendů: od 24. do 26. července a od 31. července do 2. srpna.

"Tušili jsme, že Divoká krása bude velice populární, ale ohlas je ještě mnohem větší, než jsme si představovali," řekl BBC ředitel muzea Martin Roth. "Bude to poprvé, co bude mít muzeum otevřeno nonstop, a myslíme si, že určitě stojí za to zůstat kvůli tomu vzhůru," dodal.

Podle Rotha je McQueenova výstava nejnavštěvovanější akcí za posledních deset let a muzeum díky ní podstatně zvýšilo okruh svých členů, kteří platí pravidelné příspěvky a mají díky tomu vstup do muzea kdykoli zdarma. Během výstavy jich přibylo 10.000.

Zájem vidět na vlastní oči stovku McQueenových modelů měli lidé zatím všude, kde se výstava konala. V roce 2011 si ji v newyorském Metropolitním muzeu umění prohlédlo rekordních 625.000 návštěvníků.

Alexander McQueen, jeden z nejznámějších britských módních návrhářů, spáchal v roce 2010 sebevraždu. Bylo mu 40 let. Muž, kterému se kvůli provokativním kreacím říkalo "chuligán britské módy", se v roce 1996 stal hlavním návrhářem pařížského módního domu Givenchy po svém krajanovi Johnu Gallianovi. Později přešel do módní skupiny Gucci, v jejímž rámci si otevřel vlastní firmu. Čtyřikrát se stal britským návrhářem roku a v roce 2003 dostal řád Britského impéria.