V pátek Dyk zcela zaplnil pražskou La Fabriku a dnes i karlínský sál. Spousta fanoušků si písně z novinkového alba notovala s ním a dokázala, že se jim líbí. Zpěvák pro ně připravil pořádnou porci swingu a sól doprovodné kapely. Koncert trval téměř dvě hodiny bez přestávky.

V úvodu zařadil anglicky zpívané písně Borise Urbánka, vzápětí spustil úvodní píseň alba Nebe je jasné a pokračoval Tržnicí světa známou z podání Karla Černocha. Zařadil i oblíbený "lingvistický" Orient Express Ondřeje Brouska. Už v první třetině večera měl Dyk publikum zcela pod svým vlivem; to si už před koncertem společně zazpívalo písničku Já do lesa nepojedu.

Během koncertu došlo i na výuku hekání podle vzoru světových tenistek. Po intermezzu, kdy zpěvák rozkmotřil přítomné sparťany a slávisty, přišla na řadu písnička, která by se podle něj měla dostat do zpěvníků. Jsou to Města nad řekou, jejíž text vtipně připomíná sídla spojená s vodními toky. Z jednoho notoricky známého zpěvníku s názvem Já, písnička si Vojtěch Dyk za doprovodu kytary "střihl" Nedvědy, Olmerovou i Kryla a celý sál zpíval s ním. "Některé hodnoty jsou trvalé," komentoval to.

K plné spokojenosti jeho i muzikantů dopadla improvizace Larga z Dvořákovy Novosvětské se sopránsaxofonistou Michalem Žáčkem v Urbánkově aranži, která trvala čtvrt hodiny. Série rokenrolů pak roztančila i dívky v šatně.

Od června do září Dyk s touto swingovou kapelou vystoupí na řadě festivalů. Posluchače chce překvapit rockovými skladbami ve swingovém aranžmá. Zazní například písně od Red Hot Chili Peppers nebo AC/DC, které představí například na festivalech Rock for People, Vysočina Fest, Open Jazz Fest nebo na Husitských slavnostech v Táboře.

Na podzim si chce Dyk postavit vlastní kapelu, pravděpodobně na bázi jazzu.