Role Tita se v inscenaci ujal Pavel Vacek. "Moje postava je taková jednodušší. Titus není hloupý ani zlý, ale když má svůj záchvěv, umí jednat velmi pudově," řekl ČTK před premiérou Vacek. Mužskému světu podle něj odpovídá také mnohdy peprný jazyk, kterým jednotlivé postavy mluví.

Hru považuje Vacek za mozaiku jednotlivých mužských charakterů. "Nechtěli bychom, aby to byla pouze zábava či jednoduchá taškařice. Chtěli bychom, aby si z toho diváci i něco odnesli. Ten vhled do mužského světa, který může být obohacující. Prostor k určitému zamyšlení, sebereflexi, tam určitě je," uvedl herec.

Na jevišti se spolu s ním představil také Marek Příkazký, který ztvárnil postavu ženicha Kornela. V inscenaci jsou podle něj zastoupeny víceméně všechny mužské stereotypy. "S některými z nich se potkáváme dnes a denně. Třeba určité formy agresivity vyvolané na základě banálních konfliktů, to je poměrně častá věc. A na druhou stranu i muži klidní, rozumní a flegmatičtí, kteří právě často vyvolávají konflikty u těch agresivních tím, že jsou v pohodě," řekl Příkazký.

V dalších rolích mohli diváci vidět Zdeňka Julinu, Matěje Štrunce, Josefa Kollera, Radovana Krále a Jana Leflíka. Autorem hudby je Tomáš David.

Hra Testosteron proslavila polského scenáristu, režiséra, producenta, dramatika a novináře Saramonowicze takřka ze dne na den. Postupně byla uvedena v Polsku, na Slovensku, v Bulharsku, Estonsku nebo Turecku. "Napsal jsem komedii, ale chtěl jsem hovořit o něčem vážném: jak těžké je být člověkem, když jste muž. Jak těžké je vymáčknout ze sebe cokoliv duchovního, když jste předurčeni biologickými mechanismy," uvedl už dříve o svém textu Saramonowicz.

V české premiéře uvedlo Testosteron před 11 lety Jihočeské divadlo v Českých Budějovicích. Hru mohli zájemci v uplynulých letech zhlédnout také v libereckém Divadle F. X. Šaldy, pražském Divadle Komedie nebo Městském divadle v Mostě.