Hru divadlo uvede v komorním prostoru Zkušebna. "Specifickou a nevšední formou, již lze charakterizovat jako divadelní miniaturu na pomezí dramatického monologu, stand-upu a klubového vystoupení, se Eric Bogosian zabýval po celou dobu své bohaté tvůrčí kariéry," řekla mluvčí. Klíčový moment nastal v roce 2014, kdy vyšla kniha obsahující sto Bogosianových nejlepších monologů, dodala.

"Inscenace Sex, drogy a hafo prachů je složena z osmi těchto výstupů," řekl dramaturg Adam Gold. Bogosianovy monology jsou podle něj plné emocí roztodivných postav širokého společenského a sociálního původu, od hormony překypujícího newyorského floutka, vyprávějícího svoji šílenou historku s bitkou ve fastfoodu, honičkou v autech a dalšími událostmi za hranou zákona, po solidně vypadajícího právníka z předměstí, přihlouple vyprávějícího o svém splněném životním snu, což se však ukáže jen jako prázdné žvanění bez pointy.

Každý výstup je satirickým výpadem, dotýkajícím se témat jako konzum či chamtivost. Překlad pro inscenaci připravil Pavel Dominik. Režisérem je Janusz Klimsz, scénu a kostýmy vytvoří David Bazika. Poprvé diváci hru ve Zkušebně Divadla Antonína Dvořáka uvidí 21. června.