Trojanová natáčela ve zlínských ateliérech v polovině 80. let film režiséra Vladimíra Drhy Do zubů a do srdíčka. "Byla u toho bezvadná parta kluků a holek, trávili jsme to tak pospolu, to bylo hezké," řekla dnes ČTK Trojanová, jejíž matka se ve Zlíně narodila a dědeček byl baťovec, který vždy kontroloval, zda děti mají pořádné boty. Trojanová hrála například v seriálu Návštěvníci či snímku Vrať se do hrobu!

Strach, který ztvárnil řadu dětských rolí, dnes ocenil, že na hvězdě s jeho jménem je napsáno "režisér", ne "herec". "Toho si mnohem víc vážím, že mám šanci jako režisér ještě v produktivním věku pro dětského diváka něco vytvořit. Není to odměna, ale beru to jako závazek do budoucna," uvedl Strach. Vzpomněl na to, jak v 15 letech při natáčení snímku Cesta na jihozápad režiséra Zdeňka Sirového zatoužil být režisérem.

"V pubertě se to láme, člověk ztrácí dětskou přirozenost a začne přemýšlet rozumem: Jak já to zahraju? Najednou jsem se v tom přestal cítit dobře, vedle začaly být děti z konzervatoří a já si říkal, že to jsou ti talentovaní herci, ne já. Navíc tam byla pan režisér Sirový, to byla charismatická osobnost, a já si říkal, že bych chtěl být jako on. On ve mně zrodil filmového režiséra," řekl Strach, který nyní dokončuje pohádku Anděl Páně 2. Coby dítě hrál ve filmech Páni Edisoni, později například v seriálu Bylo nás pět či pohádce Lotrando a Zubejda.

Loni hvězdu na chodníku získali Lucie Zedníčková a Jan Potměšil, včetně dnešních dvou nových hvězd je jich na chodníku již 25, před Velkým kinem se umisťují 11. rokem.