Expozice divadelní literatury Book Me se podruhé uskuteční v budově pražské Divadelní fakulty AMU během mezinárodního divadelního festivalu Zlomvaz. Toto spojení festivalu a výstavy nabídne návštěvníkům propojení živého umění a umělecké literatury.

Své publikace o divadle z období posledních tří let budou na Book Me vystavovat významní čeští a zahraniční vydavatelé. Návštěvníci Book Me tak budou mít příležitost udělat si přehled o české a zahraniční knižní produkci v oblasti divadla a případně knihy i zakoupit.

Mezi vystavovateli jsou nejen přední česká vydavatelství, jako například Kant, Karolinum, Divadelní ústav, Knihovna Václava Havla, Grada, Svět a divadlo, Munipress, Brkola, Nakladatelství AMU, Torst a další, ale také mnohé zahraniční nakladatelské domy jako Cambridge University Press, Palgrave Macmillan, Duke University Press, Oxford University Press, Intellect, Yale University Press, Taylor&Francis nebo Harvard University Press.

Výstava Book Me letos vstupuje do druhého tříletého cyklu - v roce 2013 představila divadelní literaturu v rámci Zlomvazu, v roce 2014 literaturu hudební a taneční v rámci festivalu Struny podzimu a v roce 2015 současnou literaturu o filmu a fotografii během festivalu dokumentárních filmů v Jihlavě.