Poeticky laděná hra z roku 2000 představí divákům osudy tří sester, jejich společnou touhu po lásce, blízkosti i obtížné vyrovnání se s vlastním dětstvím a dědictvím rodičů.

Režisér za hrami Lagronové cítí hluboký prožitek a silná témata. "Nenacházím v nich formální exhibici, ale hravost a smysl pro křehkost, sladký jazyk. Na žádném textu Lenky Lagronové jsem zatím nepracoval, avšak její hry mě jako diváka provází od dětství a některé z inscenací byly pro mě divadelně určující, například Terezka v režii Jana Nebeského," dodal Frič.

Klicperovo divadlo hru Nikdy uvede ve Studiu Beseda, v hlavních rolích vystoupí Kamila Sedlárová, Martina Nováková a Zora Valchařová - Poulová. Autorkou scény a kostýmů je Jana Hauskrechtová, hudbu složil David Smečka.

Klicperovo divadlo připravilo na současnou divadelní sezonu sedm premiér, jako první uvedlo v polovině října hru Františka Langera z roku 1925 Periférie v režii Davida Šiktance. Poslední má být 21. května dosud neuvedená hra Davida Drábka nazvaná Unisex.