Peníze za vstupenky zakoupené v pokladně Rudolfina budou vráceny tamtéž do 30. října. V případě platby převodem se mají posluchači obrátit na zákaznický servis České filharmonie na telefonním čísle 227 059 227. Peníze za vstupenky zakoupené přes internet ceskafilharmonie.cz nebo colosseumticket.cz dostanou zákazníci automaticky zpět na svůj účet. Peníze za vstupenky zakoupené v prodejní síti Colosseum Ticket budou vráceny na stejném prodejním místě, na němž byly vstupenky pořízeny. Vstupenky zakoupené v síti Ticketportal lze vrátit v místě zakoupení na základě předložení platné vstupenky.

Kožená měla v sobotu vystoupit v rámci 120. sezony České filharmonie poprvé. Po úspěchu z roku 2012 se s japonskou klavíristkou vrátila do Prahy s novým koncertním programem. Společně měly představit tři desítky Schumannových, Dvořákových a Wolfových romantických písní a také Schönbergovy Kabaretní písně.

Při rezidenci u českých filharmoniků Kožená zazpívá na čtyřech dalších koncertech. Kromě písňového recitálu ji čekají programy s orchestrem, komorním ansámblem, barokním souborem a swingovým bigbandem.