Parašutisté seskočili krátce po 14:00. "Výsadkáře při dopadu ovlivnil náhlý pohyb větru. Minul proto stanovenou plochu, dopadl na ohrazení, za kterým stáli diváci, a shodil ho," uvedla Cyprisová. Zraněni byli podle ní tři lidé, včetně parašutisty. "Událost byla předána vojenské policii a policii ČR," podotkla Cyprisová.

Výsadkář měl pohmožděné nohy a záda, jako první ho ošetřila zdravotní služba, která byla přítomná na akci. "Zraněná žena byla při vědomí, měla pohmožděná záda a loket," řekla Poštová. Pražská záchranná služba eviduje jen tyto dva zraněné. Vedle nich ale bylo zraněno ještě dítě. "Přímo z místa ho do nemocnice v Motole odvezla sanitka Ústřední vojenské nemocnice," dodala Cyprisová.

Den s armádou přilákal na Letenskou pláň stovky lidí. Pro návštěvníky, mezi nimiž bylo mnoho rodin s dětmi, si pořadatelé připravili ukázky moderní i historické vojenské techniky a několik soutěží. Armáda ve spolupráci s Vojenským historickým ústavem představila průřez technikou, kterou v uplynulých 100 letech čeští vojáci používali a používají.