Soudkyně nejdřív projednala dosavadní průběh řízení a vyslechla závěrečné návrhy obou stran. Po zhruba dvacetiminutové přestávce na poradu soudního senátu vyhlásila Javůrková usnesení, podle kterého sdělí rozhodnutí za týden. Soud se prý potřebuje seznámit ještě s některými nově dodanými listinami.

Langer se ohrazuje proti článkům v deníku Mladá fronta Dnes a na serveru idnes.cz, které ho spojovaly s kontroverzním podnikatelem Mrázkem, zastřeleným dosud neznámým pachatelem. Městský soud dříve jeho žalobě částečně vyhověl. Omluva se má týkat dvou různých tvrzení, která jsou podle soudu nepravdivá. První uvádělo, že Langer je ve spisu Krakatice "podezřelý" z propojení na organizovaný zločin kolem bosse Mrázka. Druhé tvrdilo, že porušil zákon o střetu zájmů.

Bývalý ministr tvrdí, že o něm deník i server psaly lži. Mafra se ale hájí tím, že vycházela z přepisů policejních odposlechů. Z nich prý kromě jiného vyplývá, že někdejší údajný vládce českého podsvětí Mrázek využíval Langra přes realitního magnáta Luďka Sekyru, za jehož zájmy tehdejší ministr podle deníku lobboval.