Firma Master Bike v účetním roce 2015/2016 v Zábřehu vyrobila 56.971 jízdních kol, meziročně o pět procent více. Veškerá její produkce bicyklů byla určena pro zahraniční odběratele, především v Německu.

Společnost v Zábřehu od roku 2003 vyrábí dětská, horská, treková, městská i netradiční lifestylová kola pod značkami svých zahraničních odběratelů. V roce 2013 začala vyrábět i elektrokola, po kterých prudce roste poptávka v zahraničí i tuzemsku.

Jednatelka společnosti Broňa Všetýčková ve výroční zprávě uvedla, že výrobní kapacita zábřežského závodu je už takřka naplněna, takže firma se bude snažit nahradit méně výnosná kola novými modely s větším ziskem. Z montážních linek podniku by také mělo sjíždět víc elektrokol, jejichž prodejní cena se pohybuje v tisících eur.

V prvním roce činnosti firma Mater Bike vyrobila 18.000 kol a o rok později 45.000. V posledních letech se její celková produkce pohybuje mezi 55.000 až 60.000 koly za rok. Bicykly firma vyváží do Německa, Rakouska, Nizozemska, Dánska a Belgie.

Společnost Master Bike má základní kapitál deset milionů korun. Majoritním vlastníkem je německá společnost Panther International, která se zabývá výrobou a prodejem jízdních kol. Master Bike v montážním závodě v Zábřehu na Šumpersku loni zaměstnávala šest desítek lidí.