Na akci bude mimo jiné k vidění závodní vůz Praga R1. Celokarbonový závodní vůz, který váží pouhých 592 kg, je vybaven motorem z formule Renault. Další zajímavý závodní speciál představí Vladimír Filip, který přivezl Lancer EVO. Účast na výstavě slíbil i úřadující mistr České republiky v driftu Marco Zakouřil se svým BMW M5 coupe s výkonem 800 koní.

Další exponát Škoda 130 LR/EVO je upravený dle skupiny S, která měla platit od roku 1988. Byla ale zrušena kvůli několika tragickým událostem a do rallye nebyla vůbec vpuštěna. Značka Škoda se objeví také u legendy českého motorsportu Břetislava Engeho, který bude vystavovat svůj aktuální závodní vůz. Před halou bude k vidění okruhový speciál Nissan GT-R35 s 850 koňmi a maximální rychlostí 336 km/h.

V expozici elektromobilů bude několik modelů Tesla v čele s typem S P85D, který se pyšní 700 koňmi. Pro běžné ježdění ve městě a jeho okolí se hodí například Nissan Leaf nebo Mercedes B Electric Drive. Mezi netradiční modely patří malé vozítko značky Tazzari nebo stylový elektromobil od Hub Motors.

Základní jednodenní vstupné na výstavu je 200 korun. Loňský ročník navštívilo kolem 12.000 lidí.