Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Řasenka z Amstru, teda vlastně z pole! Separatistka se nalíčila make-upem, který našla na místě tragédie letu MH17?!

Autor: šim - 
25. července 2014
15:08

Nejen že proruští separatisté podle všeho kradou cennosti a kreditní karty ze zavazadel obětí letu MH17, který minulý týden omylem sestřelili nad východní Ukrajinou, rabovat na pole chodí zřejmě i místní! Jak jinak si vysvětlit šokující selfie mladé ženy, která se chlubí, že má řasenku z Amsterodamu, „totiž vlastně z pole“?

Dívka jménem Jekatěrina Parkchomenko, která se sama označuje za separatistku, která „nenávidí všechno ukrajinské“, bydlí v obci Torez, jež leží jen nedaleko od místa, kam minulý čtvrtek spadl sestřelený boeing malajsijských aerolinek směřující z Amsterodamu do Kuala Lumpur.

Na svůj profil na Instagramu si nahrála dvě fotky – jednu před použitím „nové“ řasenky značky Catrice a po nalíčení. Odkud novou součást své kosmetické výbavy má, prozradila sama pod fotkou: „Řasenka z Amsterodamu, teda spíš z pole. Všichni víte, co tím myslím.“

Když se jí šokovaní přátelé pod fotkou ptali, jestli si dělá legraci, nebo skutečně má věc, která patří některé z 298 obětí tragického letu, v klidu odpověděla: „Můj známý lotr mi ji dal“.

Jakmile šokující post zveřejnila média, jak ruští, tak ukrajinští blogaři se začali hromadně ptát, zda tato fotka je jen další z propagandistické provokace jedné či druhé strany. K překvapení všech se shodují, že jde pravděpodobně o autentický profil a svědectví.

Jekatěrinin profil okamžitě zaplavily odsuzující komentáře. „Aspoň že nedojídáš jejich jídlo,“ napsal jeden a Jekatěrina mu bez skrupulí odpověděla: „Jestli chceš, můžu ti nějaké jejich jídlo a spodní prádlo poslat.“ Když jiný uživatel napsal, „jestli tam jsou normální,“ ona odpověděla, že ne, a okamžitě svůj profil smazala.

Video Krvavý letecký týden! Za 7 dní zemřelo už 461 lidí! - Tomáš Polák, Reuters
Video se připravuje ...

dfghjk ( 30. července 2014 10:50 )

Dík za vysvětlení, dokuds nám neřekl, že je to maďarsky, myslel jsem si, že je to japonsky. Polygloty jako ty fuckt obdivuji!

dfghjk ( 30. července 2014 10:39 )

Ty jsi trochu pomýlený, někteří občané Ruska by se možná dali nazvat Putinovi zločinci, ale občané jiných států, v tomto případě ukrajinští separatisté, kteří jsou občané Ukrajiny, rozhodně ne. To už bys mohl za Putinova zločince označit např. i sám sebe - samozřejmě předpokládám, že nejsi Rus ale Čech.

japos22 ( 28. července 2014 18:37 )

Hňupe, vyndej rtěnku z prrdele

japos22 ( 28. července 2014 18:19 )

Hňupe, předej své důkazy Malajsijcům - jinak zatajuješ důkazy a zavřou tě - v tvém případě by to byla pro tebe ale výhra

japos22 ( 28. července 2014 18:17 )

Blbe, číst umí každý, jen fašisti mají porušené vnímání

Zobrazit celou diskusi