Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Seriálový hit končí! Oblíbená rodinka mizí z obrazovek v dojemném závěru

Fotografie
Seriálový hit končí! Oblíbená rodinka mizí z obrazovek v dojemném závěru. • VIDEO  (Autor: internal)
Autor: Ivan D. Hladík - 
10. srpna 2018
10:30

Frankie, její manžel Mike a děti Axl, Sue a Brick bavili diváky po celém světě devět let. Letos se producenti rozhodli, že přišel čas, aby oblíbení Průměrňákovi v nejlepším odešli. Poslední sérii uzavřeli pořádnou dávkou dojetí!

Než jim dáme i u nás poslední sbohem, připomeňme si, o čem seriál Průměrňákovi byl. Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu.

5113593:full:true:true

Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer).

Připomeňte si rodinku Heckových ve videu:

Video  Seriálový hit končí! Oblíbená rodinka mizí z obrazovek v dojemném závěru. • VIDEO  - HBO, ABC, INT
Video se připravuje ...

Seriál před devíti lety vytvořily Eileen Heisler a DeAnn Heline, devět sezón ho pak natáčela společnost ABC. U nás se seriál vysílal na stanicích Prima, Cool a aktuální díly, včetně těch posledních, nyní na HBO. Miliony diváků tak doslova proplakaly poslední čtyři díly nabité emocemi, které příběhy Heckových definitivně uzavírají. Přestože společnost záměr ukončit natáčení letos na jaře oznámila už loni, všichni doufali, že se tak nestane. 

Po natáčení v pátek 23. března pak Heline DeAnn zveřejnila na Twitteru obrázky obývacího pokoje Heckových s krátkou zprávou: „9 let. 215 epizod. Sbaleno.“

5113597:full:true:true

Podobně to prožívaly i samotné hvězdy. „Jednou jsem si prostě sedla do auta, srolovala okénko a v tu chvíli mi to došlo a naprosto mě to zničilo,“ řekla představitelka Frankie, herečka Patricia Heaton. Co tedy čeká diváky na závěr? Nebudeme prozrazovat detaily, ale poslední epizoda mimo jiné odhalí budoucnost všech milovaných postav. Třeba také to, jestli se Sue šťastně vdá, jak si v životě poradí Brick nebo co možná konečně zkrotí Axla.

karlos107 ( 10. srpna 2018 14:15 )

Toa řvala nad tím ubohým trapným seriálem?? Jak hluboce klesla náročnost českého diváka, je až zarážející. Seriály jako takové, je jedna velká kulturní hromada howen !!

LucieLily ( 10. srpna 2018 11:30 )

Já to viděla a řvala jsem jak želva skoro hodinu!

Zobrazit celou diskusi