Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Legendy elektronické scény se vracejí na 90s Time Travel Rave vol. II

90s Time Travel Rave vol. II se odehraje opět v brněnském Bobycentru.
90s Time Travel Rave vol. II se odehraje opět v brněnském Bobycentru.  (Autor: Time Travel Event)
Autor: shp - 
29. května 2018
22:00

Po úspěchu prvního dílu 90s Time Travel Rave, který nás v brněnském Bobycentru zavedl do pařmenských začátků 90. let a nového milénia, bylo jenom otázkou času, kdy se dočkáme pokračování. A díkybohu je tu! Druhý díl se vrací na místo činu a nabízí nabitý line-up včetně královny raveu Marushy.

90s Time Travel Rave vol. II se opět zaměří na klubovou taneční scénu dob minulých. 90. léta i nové milénium přinesly nezaměnitelný sound, který dodnes baví tisíce lidí po celém světě. Letos v říjnu srdce všech oldschool raverů, trancerů i gabberů opět zaplesá nad pořádnou porcí klasické taneční hudby.

Marusha

Nejznámějším jménem, které se na akci představí, je bezpochyby Marion Aphrodite Gleiß alias Marusha. 51letá DJka rozjede svůj set pořádně postaru na vinylech. Kdo ji někdy slyšel naživo, musí uznat, že její vystoupení jsou energická, procítěna a bez okamžiku na oddech. Tohle je pravý rave se vším všudy, který sympatická DJka prokládá ve svých setech trefným early hardcorem. Autorka hitů jako Somewhere Over The Rainbow, Deep nebo It Takes Me Away se již těší, až se po letech vrátí do Brna.

Jam (z Jam & Spoon)

Premiéru v České republice si odbude Rolf Ellmer aka Jam z legendárního německého dua Jam & Spoon. Jeho kolega Mark Spoon zemřel v roce 2006 na infarkt. Od té doby vystupuje sám. I tak ale jistě zahraje klasický eurodancový hit Right in The Night i trancové pecky Be Angeled nebo Stella. Jam vystoupí v rámci 90s Time Travel Rave vol. II v Česku úplně poprvé, což ocení všichni milovníci tohoto dua, které v 90. letech svými hity okupovalo i hitparády v našich domácích luzích a hájích.

Dune

Oliver Froning alias DJ Dune vystoupil poprvé v Česku na prvním 90s Time Travel Rave. A byla to premiéra, jak se patří. Není se tedy čemu divit, že autor nejznámějšího happy hardcore tracku Hardcore Vibes i hitů jako I Can’t Stop Raving, Milion Miles From Home nebo Rainbow To The Stars se stává rezidentem této akce. Jeho set bude protkaný pravým happy hardcorem, ravem i dalšími klasiky taneční hudby dob minulých. Dune je DJ, jak se patří.

Red 5

Legendární skupina Red 5, která je v podstatě poslední pravou pořádnou eurodancovou formací 90. let, je projektem německého DJe Thomase Kukuly. To on stál za zrodem největších hitů jako I Love You Stop!, Lift Me Up nebo For This World. Později, když byla skupina rozpuštěna, pokračoval sám a přinesl světu pecku Rhythm & Drums, kterou složil společně s legendárními DJs @ Work. Vystoupení Red 5 bude ojedinělé v tom, že půjde stejně jako v případě Jama o českou premiéru. A tu přece nelze vynechat.

DJ Quicksilver

Orhan Terzi alias DJ Quicksilver v Brně už řádil na minulém díle a byl to jeden z nejlepších setů, které v Bobycentru zazněly. Původem turecký DJ, který sídlí v Německu, nevynechal žádný ze svých hitů jako I Have a Dream nebo Bellisima. A byla to jízda. Na druhém dílu 90s Time Travel Rave proto nemůže v žádném případě chybět. Jeho eurotrance a handz-up nikdy nezklame.

Kromě zahraničních headlinerů se můžete těšit i na set domácího Killera, který tentokrát přitvrdí a zahraje early rave a early hardcore set. Specialitou bude taktéž Super Mario Megamix. 90s Time Travel Rave vol. II se bude konat v brněnském Bobycentru 5. října 2018. Z akce přineseme report.

Veškeré další informace se dozvíte na oficiálním Facebooku party.

Zobrazit celou diskusi