Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ant-Man a Wasp přesvědčují diváky v prvních ukázkách, že co je malé, to je akční

Autor: Ivan D. Hladík - 
11. května 2018
08:30

Chlapík s neuvěřitelnou schopností ovládat své rozměry je zpět! Jakžtakž si dal dohromady osobní život, když ho čeká nová mise. Jaká bude, dávají ochutnat první záběry.

Těžko uvěřit, že od prvního setkání se sympatickým, ale trochu problémovým Scottem Langem (Paul Rudd, 49), uplynuly už tři roky. Tehdy také ve filmu studia Marvel s názvem Ant-Man přišel ke schopnosti zmenšit své fyzické rozměry a zároveň zesílit. Z podvodníčka je hrdina, nestydí se za něj ani rodina, ani jeho mentor dr. Hank Pym (Michael Douglas, 73). V červenci se filmový svět Marvelu rozroste o nový snímek Ant-Man a Wasp, jehož první upoutávku vám nabízíme.

Podívejte se na upoutávku filmu:

Video  Ant-Man a Wasp přesvědčují diváky v prvních ukázkách, že co je malé, to je akční. • Trailer.  - Falcon
Video se připravuje ...

Po událostech filmu Captain America: Občanská válka (2016) musí Scott čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyne alias Wasp (Evangeline Lilly, 38) a dr. Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. Ve snímku se dále objeví Michelle Pfeiffer (60) coby Janet van Dyne, Michael Peña (42) jako Luis nebo v roli dr. Billa Fostera alias Goliatha herec Laurence Fishburne (56).

Ant-Man a Wasp

Akční / Dobrodružný / Sci-Fi

Česká premiéra: 5. 7. 2018, Falcon

USA, 2018

Režie: Peyton Reed

Scénář: Andrew Barrer

Kamera: Dante Spinotti

Hrají: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Michael Peña a další.

Zobrazit celou diskusi