Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Equalizer 2: První ukázky odhalují novou akci Denzela Washingtona, opět je to osobní!

Fotografie
Equalizer 2: První ukázky odhalují novou akci Denzela Washingtona.  (Autor: internal)
Autor: Ivan D. Hladík - 
22. dubna 2018
10:00

Čtyři roky trvalo, než se Washington odhodlal vrátit v roli obhájce slabších, nelítostného mstitele s pevným řádem a tvrdými údery. Equalizer je zpátky a o akci rozhodně nebude nouze.

Psal se rok 2014, když nám režisér Antoine Fuqua (52) poprvé představil bývalého člena elitní tajné vojenské jednotky Roberta McCalla (Denzel Washington, 63). S přáním poklidného prožití zbytku svých dnů předstírá McCall vlastní smrt a v osamělé anonymitě den za dnem v Bostonu, kam se odstěhoval, je jen jedním z mnoha obyvatel města. Záchrana života mladé Teri (Chloe Grace Moretz, 21) si však vyžádá, aby vystoupil ze stínu a hlavně z bezpečného přístavu všednosti. Letos 16. srpna se McCall vrátí i do českých kin. Opět v režii Fuquy, jemuž nejspíš Washington vděčí za Oscara, jehož získal díky předchozí spolupráci na roli v režisérově filmu Training Day (2001).

Podívejte se na první ukázky z filmu:

Video  Equalizer 2: První ukázky odhalují novou akci Denzela Washingtona.  - Falcon, INT
Video se připravuje ...

I tentokrát má Robert McCall stát na straně těch, kteří už ztratili veškerou naději. Detaily snímku Equalizer 2 se však tají. Jisté je, že se tentokrát vydá daleko z rodné země. Kroky ho zavedou až do Turecka, kam byla unesena další mladá dívka. A tentokrát to bude ještě osobnější, než kdy dřív! Snad zvládne konkurenci snímků, jakými jsou například Mile 22 režiséra Petera Berga (54) s Markem Wahlbergem (46) a Johnem Malkovichem (64) nebo další akce Toma Cruise (55) Mission: Impossible - Fallout, které mají premiéru v tomtéž období.

Kromě hlavního hrdiny se do svých rolí vracejí také Melissa Leo (57) jako Susan Plummer a Bill Pullman (64) coby její manžel Brian. Nováčky jsou pak kanadský herec Jonathan Scarfe (42) v roli Resnicka nebo Sakina Jaffrey (56), známá díky seriálům Dům z karet (2013) či Timeless (2016), tady jako Fatima.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi