Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Schwarzenegger junior se jako romantik poprvé představí divákům v Půlnoční lásce

Autor: Ivan D. Hladík - 
24. února 2018
09:00

O titul legendárního akčního hrdiny svého otce Arnolda Schwarzeneggera syn Patrick nepřipraví. Určitě ne letos, kdy do kin vstoupí film Půlnoční láska, ve kterém si poprvé zahrál jednu z hlavních rolí. Zato se může stát idolem dívčích srdcí!

Film Půlnoční láska podpoří májové romance svou českou premiérou 10. května. Kromě toho, že se bude snažit potěšit či motivovat všechny zamilované, představí v první hlavní roli také nadějného pokračovatele rodu Schwarzeneggerů. Patrick Arnold Shriver (24) je třetím ze čtyř potomků slavného Terminatora Arnieho Schwarzeneggera (70) a jeho bývalé ženy Marie Shriver (62). Po několika úspěšných pokusech v modelingu se mladík v herecké profesi má šanci předvést celému světu.

Podívejte se na upoutávku filmu:

Video  Schwarzenegger junior se jako romantik poprvé představí divákům v Půlnoční lásce 10. května. • trailer  - Vertical Ent.
Video se připravuje ...

Film je americkou variantou úspěšného snímku japonské produkce, kde byl v režii Norihira Koizumiho (37) uveden pod názvem Půlnoční slunce (Taijó no uta, 2006). Vypravuje příběh sedmnáctileté Katie (Bella Thorne, 20). Je stejná jako všechny dívky jejího věku – touží po lásce a štěstí v životě. Ten její je však poznamenán nemocí, vzácnou alergií, kdy pouhé sluneční světlo dopadající na její kůži může dívce způsobit i smrt. Přesto hodlá bojovat s osudem, zvláště když se setká s Charliem (Patrick Schwarzenegger). Mohou prožít letní románek navzdory slunci?

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi