Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž v buřince a nejslavnější frenchcore hvězda se vrací do Česka: Dr. Peacock vystoupí v Praze

Dr. Peacock vystoupí v dubnu v Praze.
Dr. Peacock vystoupí v dubnu v Praze.  (Autor: Secrets of Music)
Autor: shp - 
7. února 2018
21:00

Přehlédnout ho na party nelze. S buřinkou na hlavě je jako uhlazený gentleman k nepřehlédnutí. Hraje většinou líbivý frenchcore, ale dokáže i přitvrdit. Řeč není samozřejmě o nikom jiném než doktoru pávovi alias Dr. Peacockovi, který se opět vrátí do Česka.

Rodák z nizozemského Limmenu Steve Dekker začal s hraním v roce 2002. Zamiloval se do frenchcoru, který sám později značně pomohl zpopularizovat. Jeho první velká party byla kultovní Beter Kom Je Niet v nizozemském Culemborgu. Od té doby začala jeho hvězda nezastavitelně stoupat.

Dr. Peacock hrál na nejznámějších hardcore akcích světa jako Masters of Hardcore, Thunderdome, Dominator, Harmony of Hardcore nebo Syndicate. Znají ho ale i domácí posluchači frenchcoru, jelikož vystoupil na Imagination Festivalu. V roce 2013 založil vlastní label Peacock Records.

Nyní se Dr. Peacock vrací do Česka. Jeho vystoupení v pražském Stormu bude u nás jeho klubová premiéra. Party s Dr. Peacockem se bude konat 7. dubna 2018. Jelikož je v Česku frenchcore značně populární, mohou jeho fandové očekávat pořádný domácí support.

VÍCE O AKCI SE DOZVÍTE NA JEJÍM OFICIÁLNÍM FACEBOOKU

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi