Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Svátek pro všechny headbangery: Barely Alive, PhaseOne a Virtual Riot vystoupí poprvé v Česku

Na akci Disciple Takeover vystoupí poprvé v Česku Barely Alive, PhaseOne a Virtual Riot.
Na akci Disciple Takeover vystoupí poprvé v Česku Barely Alive, PhaseOne a Virtual Riot.  (Autor: Everything Goes Booking)
Autor: shp - 
9. ledna 2018
15:10

Už to je nějaký ten pátek, co se v Česku konala větší brostep akce. Headbangeři však už smutnit nemusí. Krční páteř si budou namáhat na začátku března. Na party Disciple Takeover vystoupí hned tři známí a atraktivní DJové a producenti, pro něž bude české vystoupení jejich domácí premiérou.

Label Disciple Recordings byl založen v roce 2013. Za jeho zrodem stáli Dodge & Fuski a Muro. Dnes jde o jeden z nejaktivnějších labelů zaměřených na bass music, který se nebojí podporovat začínající umělce i stálice scény.

Party Disciple Takeover představí hned tři zástupce tohoto labelu. Pro všechny to přitom bude česká premiéra. Jde zároveň o zvučná jména, která není potřeba pravověrným headbangerům dlouze představovat.

Willie Watkins alias maskovaný poděs Barely Alive z amerického Massachusetts je proslulý svými energickými brostep sety prokládanými trapem. Kromě Disciple Recordings vydává svou produkci i na labelech jako OWSLA nebo Monstercat.

Barely Alive vystoupil na festivalech jako Electronic Daisy Carnival Las Vegas nebo Lost Lands. Jestlipak si přiveze do Česka svoji proslulou masku? Další vystupující pochází z daleké Austrálii. Graeme Duffy alias PhaseOne patří mezi tamní bass music elitu.

Jeho sound a sety jsou nezaměnitelné i proto, že brostep prokládá metalstepem. Očekávejte proto přísné wobbly i metalový řev. Posledním headlinerem zastupujícím label Disciple Recordings je německý ďábel Virtual Riot.

I když je mu teprve 23 let, stal se již v tomto útlém věku vyhledávaným brostep DJem, který produkuje i mnoho jiných elektronických žánrů. Christian Valentin Brunn prostě umí, a jeho set je zárukou pořádného headbangingu, který se neobejde bez moshpitu.

Českými support DJi budou Them Darned Teenagers, DJ Hlava a Gory Ruffian b2b LowTact. Akce Disciple Takeover plná brostepu, dubstepu, wobblestepu i trapu proběhne ve čtvrtek 8. března 2018 v klubu Storm, který se nachází na pražském Žižkově. 

OFICIÁLNÍ FACEBOOK AKCE

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi