Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Prague Burlesque Show slaví 10 let. Přijďte se podívat

25. září 2017
10:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Legendární burleskní show stojí na prahu druhého desetiletí své existence. Do souboru přišly nové hvězdy, čeká ho vystoupení pro 700 diváků i pravidelná hostování v cizině. A principál Prague Burlesque, zlopověstný Sonny Vargas připravil zbrusu nový program s názvem Exotické šarády.


Už deset let roste nová dominanta Prahy. Fantaskní, jako představivost Franze Kafky, tajemná, jako Smrt na Pražském orloji, dechberoucí jako katedrála, ušlechtile krásná jako dáma z Muchova plakátu. A stejně jedinečná, přestože se ji mnozí pokoušejí napodobit.

Jmenuje se Prague Burlesque. Její show nabitá elegantní erotikou a rozpoutanou fantazií vám zapálí oheň v srdci. A nejen tam.

 

Prague Burlesque se vždy držela zásady, že slavit se má velkolepě a důkladně. A podle toho budou vypadat i oslavy jejích 10. narozenin, které se rozlijí daleko za hranice Prahy. Jsou domluvena pravidelná vystoupení v Krakově a ve Varšavě a už za pár týdnů, 12. října, se v brněnském Sono Centru chystá burleskní show pro 700 lidí. Avšak hlavní oslavy se budou konat v Praze. V onom známém, starosvětsky okouzlujícím podniku Club Chic Royal na pražských Královských Vinohradech. Prague Burlesque vás tu čeká každý páteční večer s novým programem z dílny nechvalně známého principála Sonnyho Vargase. Jeho mozek je jako pekelný stroj, který v nestřežené chvíli vyvolá explozi fantazie, jež zvedá publikum ze sedadel.

Tentokrát dal takový výbuch vzniknout programu s názvem Exotické šarády. Lechtivý, hravý spektákl s famózní originální hudbou, zpěvem a úchvatným světelným designem. „Šaráda je výraz pro kabaretní představení, ale taky pro slovní hříčku nebo hádanku. Příběh vyprávěný beze slov. Každé číslo v novém programu představuje takovou šarádu,“ říká Sonny Vargas. „Je to podstata burlesky. Vyprávět příběh, který divák luští. Každá postava v něm předstírá něco, čím není, aby později odhalila svou pravou podstatu,“ dodává principál, s tím, že víc už vám odhalí umělkyně Prague Burlesque Show – slavné stálice Lady Mousellyca a Miss Cool Cat, a s nimi nové hvězdy: skvělá tanečnice Yazz, zpěvačka Fedora a dokonce první tuzemsky boylesque Dollar Bill.

První vystoupení sezóny se koná 29.9. v divadle Royal. Přijte si i vy pro nezapomenutelný zážitek. Noc je ještě mladá.

Listky v siti Ticketportal.

www.leroyal.cz

www.pragueburlesque.com

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině