Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Recenze: Chcete dosáhnout duševní pohody? Revoluce zevnitř vám pomůže změnit život k lepšímu

Michael Neill: Revoluce zevnitř
Michael Neill: Revoluce zevnitř  (Autor: BizzBooks)
Autor: lm - 
18. října 2017
09:59

Žijeme v uspěchané době, zápasíme se stresem a přitom si ho nevědomky způsobujeme i sami tím, že se snažíme vše kontrolovat. Můžete to ale změnit, najít svůj vnitřní klid a těšit se z pocitů štěstí. Jak na to, vám poradí Michaell Neill ve své knize Revoluce zevnitř.

Za to, jak se cítíme, nemůžou ostatní, ale my sami. To je hlavní myšlenkou knihy Michaella Neilla, v níž čtenářům představuje základní principy, které mohou značně zlepšit život každého. Náš život totiž může být lepší a nemusíme kvůli tomu nutně vyhrát v loterii, stačí se přestat neustále honit za věcmi, o kterých si myslíme, že nám dají štěstí a místo toho najít svůj vnitřní klid.

Michaell Neill o svém díle tvrdí, že je to jediná kniha, kterou potřebujete v životě přečíst. Jak se autor bestsellerů sám netají, jeho tvorba je postavena na třech principech Sydneho Bankse. Revoluce zevnitř je dílem o mysli, myšlenkách a vědomí – jak jim porozumět a používat je ve svůj prospěch, zejména pak duševní zdraví a pohodu. 

Kniha Michaella Neilla téměř určitě obohatí váš život, zejména pak pokud jste spirituálně naladěni. Všechny jeho rady sice nejsou zcela originální, Neill je ale podává svým unikátním, jednoduchým a lákavým stylem, který místy působí, jako by vám mluvil do duše. Potěší i to, že autor dílo doplnil praktickými příklady a na závěr každé kapitoly umístil krátké shrnutí. Po prvním přečtení vám Revoluce zevnitř možná život nezmění, ale pokaždé když knihu otevřete, něco si z ní odnesete.


Michael Neill

Revoluce zevnitř: Probuďte v sobě 3 principy, které navždy změní váš život

nakladatel BizzBooks, 2017

144 stran

Hodnocení: 85 %

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi