Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nová bondovka bude. Tvůrci ale tají agenta. Promítání začne za dva roky

Autor: ČTK - 
25. července 2017
06:41

Nové dobrodružství agenta Jejího Veličenstva Jamese Bonda by se mělo v amerických kinech začít promítat 8. listopadu 2019. Oznámily to produkční společnosti Metro-Goldwyn-Mayer a Eon Productions. Zda agenta s povolením zabíjet ztvární jako v předchozích dílech opět Daniel Craig, zatím zcela jasné není.

V Bondově vlasti, Spojeném království, a ve zbytku světa včetně Česka proběhne premiéra nového snímku „tradičně“ o něco dříve než ve Spojených státech, stojí v prohlášení na oficiálních stránkách, které jsou věnovány postavě kultovního agenta 007.

Napsáním scénáře k pětadvacáté bondovce byli opět pověřeni Neal Purvis a Robert Wade, kteří jsou podepsáni již pod filmy Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall a Spectre.

VIDEO: Připomeňte si poslední bondovku Spectre

Video  James Bond ve filmu Spectre  - Youtube/BPŽ
Video se připravuje ...

Ve všech čtyřech jmenovaných bondovkách hlavní roli ztvárnil Daniel Craig. Ačkoli dlouholetá producentka akční série Barbara Broccoliová na počátku července oznámila, že bude Craig hrát agenta Jejího Veličenstva i v příštím snímku, v aktuálním prohlášení není o hereckém obsazení ani zmínka. Kdo si v nové bondovce zahraje a kdo ji bude režírovat, chtějí produkční společnosti zveřejnit až později.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi