Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Recenze: Už žádné výmluvy! Úspěchu může dosáhnout každý, stačí pro to něco udělat

Kniha Už žádné výmluvy! od Briana Tracyho
Kniha Už žádné výmluvy! od Briana Tracyho  (Autor: archiv Albatros Media)
Autor: lm - 
18. dubna 2017
12:09

Máte velké sny a mnoho přání? A co vám brání v tom si je splnit? Jen výmluvy a zbytečné obavy! Kdybychom čas, který trávíme hledáním výmluv, investovali do realizace našich přání, byli bychom překvapeni, čeho všeho můžeme dosáhnout. A kniha Briana Tracyho vám s tím pomůže.

Proč jsou někteří lidé úspěšnější než jiní a vydělávají více peněz? Tajemství úspěchu se skrývá v každém z nás, je to sebekázeň! Jenže tato vlastnost většině lidí chybí. Na místo toho, aby pracovali na svých snech, se vymlouvají, proč to zrovna nejde. Říkáme si: „Jednoho dne dodělám tu školu. Jednoho dne začnu cvičit. Jednoho dne se zbavím dluhů.“ Ve skutečnosti pro to ale moc neuděláme a pak si naší neschopnost začneme omlouvat a svalovat vinu na jiné. Jak s tím skoncovat? To vás naučí odborník Brian Tracy ve své knize Už žádné výmluvy!

Kniha Briana Tracyho je návodem, jak si vybudovat sebekázeň a s její pomocí dosáhnout úspěchu jak v osobním, tak profesním životě. Tracy slibuje, že pokud budete následovat jeho rady, budete se v první řadě cítit lepším člověkem, získáte sebeúctu a naučíte se odvaze. Sebekázeň má vliv na všechny vaše aspekty života: práci, peníze, zdraví fyzickou zdatnost, manželství, přátelství i duševní vyrovnanost. A právě sebekázeň je podle jeho knihy klíčem ke spokojenému životu.

Kniha je velmi čtivá a je určena opravdu každému, kdo se svým životem chce něco udělat. Závěrem každé kapitoly je shrnutí v podobě praktických cvičení, které vám pomohou si rady vštípit a začít svou životní změnu k lepšímu. A nemusíte mít ani žádné speciální vzdělání, ostatně sám autor odešel ze střední školy bez maturity a dosáhl záviděníhodného úspěchu. Stačí opravdu jen chtít a začít něco dělat!


Brian Tracy

Už žádné výmluvy!

nakladatelství Biz Books ve společnosti Albatros Media a. s., 2017

300 stran

Hodnocení: 95 %

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi