Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Blogeři roku 2016: Shopaholic Nicol došla slova, Kovy má nápadnici a Lou se málem přizabila

Blogerka roku 2016: Vítězové
Blogerka roku 2016: Vítězové  (Autor: Blesk.cz)
Autor: David Vaníček - 
23. listopadu 2016
21:13

Česká blogerská a youtubová scéna už zná své největší hvězdy pro rok 2016. Mezi Life blogerkami bodovala Česká Miss World Natálie Kotková a cenu si odnesl i muž, který s dost břitkým humorem píše Deníček moderního fotra. Úspěch měl i blog Kateřiny Králové Svět podle Kačky. Nejlepší beauty blogerka Lou se natáhla na pódiu a velký potlesk měl i vítězný bloger Kovy. Shopaholic Nicol pak při převzetí letošní ceny moc nevěděla, co říct. Došlo i na pomocné „bla, bla, bla…“ Blesk.cz přenášel slavnostní večer živě, podívejte se na ukázky.

Hodně těsno bylo v kategorii LIFE, kde soutěžila se svým blogem i například Tereza Schillerová (36), žena, která úspěšně bojovala s rakovinou lymfatických uzlin a svůj příběh s lidmi sdílí na svém Deníku Raka. Nakonec si ale pro cenu nešla, víc hlasů nasbírala Natálie Kotková, dvaadvacetiletá modelka z The Nattiness.

Video „Budu se celý večer klepat.“ Česká Miss World Natálie Kotková má další cenu! - Blogerka roku 2016
Video se připravuje ...

 V poslední době jsem na postování moc času neměla, ale díky, že vás pořád můj život baví,“ řekla na scéně Hudebního divadla v Karlíně pohledná blondýnka, která se teď chystá na Miss World do amerického Washingtonu. 

Ocenění za svůj originální blog si přišel převzít taky autor Deníčku moderního fotra. „Já jsem inspirací pro ošklivý a méně úspěšný lidi, že i takovej vyžilej kořen jako já může vyhrát,“ řekl při přebírání ceny Dominik Landman a dodal, že jestli mu něco na trhu chybí, tak je to blog o krkání… „A děti už spí?“ ptal se ho moderátor večera Ondra Vodný z Evropy 2. „Já nevím, to není moje starost, já nejsem doma,“ odzbrojil ho Moderní fotr.

Nejlepší fashion blog je podle hlasujících a poroty A Cup of style, který píšou sestry Lucie a Nicole, jejich videa už mají 26 milionů shlédnutí a patří mezi nejstarší blogy u nás. Cenu v téhle kategorii si převzaly počtvrté. Vždycky se nám úplně stejně klepou kolena, řekla Nicole. 

Svět podle Katky je virtuální život Katky Králové, která dostala cenu v kategorii Cosmo objev. Nevím, co říct… ale přeju si světový mír,“ vybruslila s humorem z děkovného projevu blogerka Katka. Za rok nasbírala 160 tisíc odběratelů na YouTube.

I blogování prochází žaludkem! A proto se v soutěži objevilo také 10 blogů o jídle nebo vaření a pečení. Zvítězil My Cooking Diary, loňský vítěz Objevu roku. Na Instagramu má 57 tisíc fanoušků. „Mně je úplně stejně špatně jako loni, klepu se,“ řekla blogerka Kateřina Lustigová a poděkovala rodině i přátelům. Také prozradila, že během následujícího roku chce „dát dohromady“ kuchařku.

Horký boj byl i v kategorii Beauty. A tam všechny konkurenty převálcovala Lucie Dejmková (Lou) z Get the Louk, na YouTube má přes 200 tisíc odběratelů. Autorka vítězného blogu se při přebírání ceny málem přizabila, na pódium si pro cenu přišla o berlích.

Video Jauvejs! Nejlepší beauty blogerka »letěla« pro cenu. - Blogerka roku 2016
Video se připravuje ...

Mezi pánským osazenstvem bodoval youtuber Kovy, který mimo jiné baví svět parodiemi na televizní pořady, na paškál si vzal třeba pořad S Halinou v kuchyni… Jsem rád, že se ta cesta sem vyplatila, protože jsem kvůli tomu nestihl vydat video, řekl na scéně Kovy.

Shopaholic Nicol, jedna z nejznámějších hvězd blogovací scény a vítězka loňské Blogerky roku zvítězila znovu, tentokrát v kategorii Videoblogerka roku.

Video Co ji tak odbouralo? Ewa Farna se rozparádila na Blogerce roku 2016. - Blogerka roku 2016
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi