Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Průměrný Čech má sex sedmkrát do měsíce. A kam se muži dívají? Výstava o sexu je nově v Dolních Vítkovicích

Video se připravuje ...
Autor: dv - 
29. září 2016
21:19

Co znamená, když má dáma bobra, proč lidé mluví o penisu jako ptákovi a jak se plodí děti? Hlavně rodiče předškoláků a školáků asi slýchají takové otázky velmi často. Pokud patří mezi ty, co zčervenají a utečou do knihovny raději pro encyklopedii, vznikla i pro ně a jejich děti edukativní výstava Sexmise. Po Liberci ji teď můžete vidět v Dolních Vítkovicích v expozici Světa techniky. Mimo jiné ukazuje i zajímavé statistiky o sexu…

V Rumunsku často matky organizují ztrátu panictví pro své syny tím, že jim dohodí svou zkoušenou kamarádku… Nejvíc bisexuálek žije ve Švédsku a nejvíc promiskuitní jsou muži z Austrálie a ženy z Nového Zélandu. A s intenzitou sexuálních styků to Češi mají docela slušné – jsou čtvrtí na světě, hned za Američany, Rusy a Francouzi. A stačilo k tomu jen 7 souloží měsíčně…

Tato lechtivá data jsou součástí vzdělávací výstavy Sexmise, která se z Liberce na konci léta přestěhovala do Světa techniky v Ostravě. „Je rozdělena do několika částí, uvidíte, že se tady nebojíme mluvit o sexu, který zná každý z nás,“ říká průvodce výstavy Martin Vrablík.

Statistika průměrného počtu sexuálních styků ve světě Statistika průměrného počtu sexuálních styků ve světě | dv

Expozice byla připravena ve spolupráci se sexuology a dětskými psychology a je dostupná dětem od 12 let nebo v doprovodu rodičů.

Kromě nahých figurín ženy a muže si děti mohou z obrázků detailně nastudovat vzhled lidských genitálií, včetně popisků, které připravili zkušení sexuologové. Návštěvníci mají také možnost svěřit na připravenou tabuli svá sexuální tabu.

Jak funguje oční kamera při pohledu na nahé tělo, podívejte se na video:

Video  Co je to „bobr“? A kamera, co odhalí, kam se ženám díváte…  - Blesk TV
Video se připravuje ...

noacojezase ( 29. září 2016 23:37 )

V otázce sexu se mluví pravda jako v předvolební kampani.

nyctereutes ( 29. září 2016 22:54 )

Této statistice nevěřím...

Zobrazit celou diskusi