Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Festival SOUNDTRACK Poděbrady: Diváky naláká na hudbu z nejlepších světových filmů v podání českých umělců

Autor: venu - 
25. srpna 2016
09:44

O víkendu bude v lázeňském městě Poděbrady živo! Bude se zde totiž konat „nultý“ ročník Soundtrack festivalu, který předvede, na co se budou moci diváci příští rok těšit. Písně z těch nejznámějších filmů se rozezní od 13 hodin v lázeňském parku a na poděbradské kolonádě.

Star Wars, James Bond nebo Piráti z Karibiku – to jsou filmové hity, které zná snad každý. A to samé se dá říct i o hudbě, která každý snímek dokonale dokresluje. Nové hudební těleso Soundtrack Orchestra pod vedením Martina Kumžáka a jeho kapely Moondance Orchestra zahraje ty největší hudební pecky z filmů. U mikrofonu se budou střídat Dasha, David Koller, Michael Kocáb, Michal Pavlíček, Ondřej Ruml nebo Michal Dvořák.

Pořadatelé mysleli také na vizuální stránku celého festivalu. V sobotu ve 20:30 bude na zdech poděbradského zámku probíhat multimediální mapping, na který se bude možné podívat z obou břehů Labe.

Festival SOUNDTRACK Poděbrady je první svého druhu v Česku. Diváci nebudou muset poslouchat hudbu pouze pasivně, pořadatelé ho promění v interaktivní zážitek. Navíc si užije celá rodina, děti se rozhodně nebudou nudit. Přijďte se tedy o víkendu podívat na ochutnávku toho, co si pro vás na příští rok pořadatelé ve velkém připravují.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi