Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Co jí hvězdy před koncertem? Robert Plant si poručil kachnu

26. července 2016
11:54

Po roce se do Česka vrací nezaměnitelný hlas legendárních Led Zeppelin, zpěvák Robert Plant. Nejenom na fanoušky se těší. Kromě českého publika si totiž Plant oblíbil také českou kuchyni. Co konkrétně si dopřává před koncertem?

Nestárnoucí Plant si už při první návštěvě Česka zamiloval naši typickou kuchyni. Své o tom ví i kuchaři, kteří mu připravovali raut před koncertem. Za pěkně vypadající jednohubky dostali málem padáka. Už teď se klepou strachy, co si zpěvák, který vystoupí 27. července v Plzni, vymyslí tentokrát.

Každá známá osobnost má své vrtochy, někdo si přeje tuny ovoce a jiný se koupe pouze ve vodě z ledovců. Bývalému frontmanovi skupiny Led Zeppelin stačí ke štěstí pořádné české jídlo...

Robert Plant nedá dopustit na pečenou kachnu. Jednou jsme si objednali právě toto jídlo před koncertem, ale příprava trvala dlouho a zpěvák už musel na stage. Nemohli jsme dopustit, aby byl Robert během koncertu hladový, tak jsme nechali dovézt kachny až do zákulisí. Robert měl neuvěřitelnou radost, a jakmile se posilnil, dostalo vystoupení ty správné grády,“ vzpomínal na peprné chvíle s Robertem Plantem jeho manažer David Šindelář.

„Musím přiznat, že když jsme seděli v restauraci a viděl jsem nervózně poklepávajícího Roberta, který se nemohl dočkat svého oblíbeného pokrmu, bylo mi trochu úzko. Ve chvíli, kdy nám číšník poněkolikáté řekl, že musíme ještě chvíli vydržet, dostal jsem nápad, že mu ty kachny přivezeme. Nakonec vše dopadlo dobře a obavy se rozplynuly. Jakmile jsem viděl Roberta, který si spokojeně pochutnával na české specialitě, věděl jsem, že je všechno tak, jak má být,“ dodal Šindelář.

Letos jsou kuchaři na Planta připraveni a fanoušci z celého Česka se pomalu sjíždějí do Plzně, aby strávili pár okamžiků v přítomnosti nestárnoucího rockera, který to rozjede v doprovodu kapely Sensational Space Shifter v plzeňském amfiteátru Lochotín. A je opravdu na co se těšit. Jeho minulé vystoupení nejen u nás potvrdila, že Plantovi, který k nám přijíždí v rámci evropského turné, to pořád zpívá jako zamlada.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jity ( 29. července 2016 10:47 )

Nebojí se, že bude prdět?

Zobrazit celou diskusi