Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Byl jsem hračkou bohatých bisexuálů. Zpověď kluka o složitém milostném trojúhelníku

Autorem knihy Love Paris je Yan J. Bulka
Autorem knihy Love Paris je Yan J. Bulka  (Autor: Love Paris)
Autor: dv - 
11. května 2016
23:41

Máte pocit, že dva jsou pro vztah málo? Něco takového v praxi prožil i mladý autor Yan J. Bulka. Prožil dramatický romámek se zadaným mužem a jeho přítelkyní, které se nakonec i narodilo dítě. Jak vypadá skutečný milostný trojúhelník a jaké pocity se míchají v duši bisexuála, to popsal v knize Love Paris.

Milovat se s mužem, který miluje ženu, to zní jako divoký experiment, který možná vyloudí zvídavý úsměv na tváři, ale ve skutečnosti to není jen o sexu a erotických experimentech, ale spíše o náloži citů, se kterými se hlava mladého bisexuála musela srovnat. Svým zážitkům pak dal volný průběh na papíře a vepsal je do stránek knihy Love Paris.

„Muž v mém životě žil životy dva a pokoušel se je sjednotit v jeden. Až narození dítěte změnilo dosavadní životy nás všech. Zdánlivě jsem prožíval happy end. Teď už hledím na minulost s klidem v duši. Když se v 17 letech ocitnete na začátku všeho, je to neskutečně těžké. Chybějí cenné zkušenosti. A pomocí experimentů jsem dostával lekce. V mém případě ty nejcennější. Naučil jsem se mnohému. Například lásku nepovažuji za pocit někoho vlastnit. Nebo někoho předělávat k obrazu svému. Jde o radost z přítomnosti toho druhého. Nevadí mi bisexuál s přítelkyní v pozadí. Na druhou stranu, nic netrvá věčně“ vypráví Yan.

Sám sebe v popisu knížky označuje za hračku bohatých mužů, jak se přiznává, hračkou byli aktéři příběhu i pro něj samotného. „Oni si hráli s patřičnou vášní, jako kočka s myší. Pak se ale role obrátily a nastal závěr, který nikdo nečekal. Překvapil i mě. Nikdo z nás ale nemohl vyhrát ani prohrát, milostné hry vykazovaly vysokou míru bolesti,“ říká spisovatel.

Potom, co si Yan prošel milostnou trojkou plnou emočních dramat, potřeboval tzv. vypustit páru. Radikálně změnil myšlení. Objevil jsem skryté kouzlo pravidelných meditací, praktikování jógy a v neposlední řadě jsem nečekaně propadl CrossFitu, svěřil Blesku zájmy, díky kterým si pročistil mysl.

Nevylučuje, že jeho kniha LOVE PARIS bude mít i pokračování, otázka, jestli překročí motto prvního vydání, které popisoval jako „Hranice jsou tenké.“ Budou tedy ještě tenčí?

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi