Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Recenze: Jaro je tu! Dejte si 7denní detox s průkopnicí zelených smoothies

Začněte jarní detoxikaci se zelenými smoothies.
Začněte jarní detoxikaci se zelenými smoothies.  (Autor: Nakladatelství NOXI)
Autor: ljš - 
29. března 2016
08:41

Příroda se probouzí k životu, ale vy pořád máte na krku proslulou jarní únavu? Pak je ten nejlepší čas na nový začátek. Ať jste v detoxikaci začátečník nebo pokročilý, kniha Zelené smootie – 7denní detox vás určitě inspiruje.

Průvodce detoxikací pro vás sestavila průkopnice a uznávaná autorita v oblasti zelených nápojů Victoria Boutenko. Ta má v této oblasti bohaté zkušennosti, protože pro své klienty připravuje detoxikační pobyty už léta.

V knize najdete nejen recepty na smoothies, zelené pudinky a polévky, ale také řadu rad, co během detoxikačního týdne dělat. Inspirovat vás mohou také příběhy lidí, kteří se Victoriiných seminářů účastnili.

Dozvíte se taky řadu informací o tématech, jako jsou léčivé účinky listové zeleniny, analýza vody a životně nezbytné živiny, které jsou nepostradatelné pro váš dobrý zdravotní stav.

Nutno však podotknout ono známé přísloví „všeho s mírou“. Victorii a její rodinu evidentně tento způsob života zcela pohltil, a některé z jejích rad či postojů tak mohou laikovi připadat poněkud přehnané. Zdravým rozumem z knihy ale rozhodně vyfiltrujete to nejlepší, stejně jako ze šťavnatého ovoce a zeleniny.


Victoria Boutenko

Zelené smoothie 7denní detox

Nakladatelství NOXI, 2016

168 stran

Hodnocení: 80 %

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi