Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Svatba pod hlavněmi kulometů: Ukrajinci se vzali těsně před obsazením základny!

Autor: shp - 
23. března 2014
05:01

Tak takovouhle love story by nevymysleli ani v Hollywoodu. Na ukrajinské základně Belbek slavili dva nadporučíci svatbu těsně před tím, než ji obsadily ruské jednotky. To bylo o fous!

Ukrajinci Galina Volosjančik a Ivan Benera, kteří slouží v armádě, se rozhodli říci své ano v době, kdy se nad vojenskou základnou začala stahovat mračna. Zanedlouho poté, co si svatebčané vyměnili snubní prsteny v kostele, se vydali do Belbeku, kde svatbu oslavili. Poté vtrhli na základnu ozbrojení Rusové s obrněným vozem a začali střílet.

Vojáci bránící Belbek se ale nechtěli vzdát bez boje, a tak se strhal přestřelky. Dva Ukrajinci byli zasaženi a zraněni. Belbek nakonec padl do ruských rukou. Celý Krym tedy ovládá od včera vojensky Rusko. Nikdo ze základny však na netradiční svatbu do smrti nezapomene.

Video Ruské jednotky obsadily základnu Belbek. - Reuters
Video se připravuje ...

kkkastr ( 24. března 2014 05:52 )

ninka64 ( 24. března 2014 02:11 )

https://www.youtube.com/watch?v=BABXj2nNO8k

ninka64 ( 24. března 2014 02:11 )

https://www.youtube.com/watch?v=BABXj2nNO8k

_banderas ( 24. března 2014 01:39 )

Naši vládci, kterým jsme dali důvěru nás zradili, rozhodli o nás bez nás a přenechali naše osudy krvelačným USA, začátek konce je manipulace informací, abychom neslyšeli a nepoznali pravdu o vývoji na Ukajině a nepochopili, o co ve skutečnosti jde, udržují nás v klamu, abychom realitu nevnímali a žili v bludu, pak nás mohou vést jako ovce na porážku.

_banderas ( 23. března 2014 23:59 )

anka, právě takové lidi jako ty dnešní světová vláda potřebuje, aby si mysleli, že žijí v úžasném světě, aby nechápali realitu a žili v iluzi, jsi důkazem toho, že se jim to daří.

Zobrazit celou diskusi