Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dvě nehody u Plzně a čtyři zranění: Bourala osobní auta i motorka

Dvě nehody u Plzně a čtyři zranění: Bourala osobní auta i motorka (ilustrační foto)
Dvě nehody u Plzně a čtyři zranění: Bourala osobní auta i motorka (ilustrační foto)  (Autor: Aktu.cz)
Autor: ČTK - 
20. července 2019
14:34

Vážná zranění utrpělo v sobotu několik lidí při dvou dopravních nehodách, které se kolem poledne krátce po sobě staly na silnicích na severním okraji Plzně. Za plzeňskou částí Bílá Hora směrem na Zruč-Senec se čelně srazila dvě osobní auta. Krátce nato se na jiné silnici za Plzní ve směru na Ledce a Záluží srazila motorka a dvě osobní auta. Záchranáři převezli do nemocnice celkem čtyři lidi.

Ve velmi vážném stavu odvezla sanitka na urgentní příjem fakultní nemocnice osmnáctiletého motorkáře z nehody u křižovatky na Záluží. Na místě se srazila motorka Suzuki a dvě auta. Ostatní cestující z aut zraněni nebyli. Dechová zkouška na alkohol byla u řidičů aut negativní, u motorkáře ji nemohli policisté vzhledem k jeho stavu provést,“ řekla policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Z nehody za Bílou Horou, kde se čelně srazila dvě osobní auta, záchranáři odvezli na urgentní příjem nemocnice devětadvacetiletého řidiče Škody Fabia se středně těžkými poraněními. V Nissanu Micra utrpěl vážná zranění čtyřiačtyřicetiletý spolujezdec. Stejně starou řidičku odvezla sanitka do nemocnice ve velmi vážném stavu se zajištěnými dýchacími cestami.

Nehodami, které si na čas vyžádaly omezení dopravy, se zabývá policie.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání