Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tragická nehoda rodiny na přejezdu: Dojemná slova na parte

Autor: chal - 
18. července 2019
19:21

Příbuzní a blízcí Daniela D. (†47), jeho ženy Veroniky (†32) a jejich malých holčiček (†8 a †5) se budou moci s nešťastně zesnulou rodinou rozloučit v úterý 23. července ve Dvoře Králové nad Labem. Celá rodina tragicky zahynula po nedělním střetu s vlakem na přejezdu v Černožicích nedaleko Hradce Králové.

Strašlivá tragédie. Jakákoliv jiná slova jsou při popisu nehody, kdy zahynul Daniel, Veronika i jejich děti, zbytečná. Automobil s rodinou krátce před třetí odpoledne vjel na železniční přejezd, kde ho smetl rychle jedoucí vlak. Mnohatunový kolos se zastavil až po 300 metrech a auto celou dobu tlačil před sebou.

K neštěstí přitom nemuselo dojít, na osudném přejezdu měly být podle plánů už dávno závory, a ne jen světelná a zvuková signalizace jako doposud. Stavební práce začaly ale až v pondělí, den po fatálním střetu…

Hrozivá zpráva o smrti rodiny zastihla známé a přátele jen den poté, co proběhl oblíbený country festival Hejnickej potlach, který Daniel organizoval společně s kamarády z kapely. Už příští ročník podle všeho ponese Danielovo jméno.

Danovu lásku k hudbě i zálibu celé rodiny v trampingu symbolizuje i obrázek kytary, který pozůstalí nechali umístit na parte, jež začíná smutnými slovy »Navždy spolu«. Poslední rozloučení s rodinou proběhne 23. července ve Dvoře Králové nad Labem. 

Y18s ( 29. července 2019 00:48 )

Vám nejchytřejším moc přeji, aby se to nikdy nestalo vaším blízkým.

Jiřina Ratimcová ( 22. července 2019 11:01 )

Hnus, ty komentare!!! 🤮 Udelate z toho snad dokonce sebevrazdu! 🙄💩 Pani mohlo oslnit slunce a stalo se jim to osudnym. Vy vsichni jste neomylni. Tohle muze napsat jen pako, ktere nikdy neridilo auto. 👎🏻

radsab ( 21. července 2019 19:57 )

Naprosto souhlasím!!!

..krakonos500 ( 19. července 2019 07:37 )

Signalizace fungovala, vlak zastavil o kus dál, ale ne tak daleko, aby se signalizace zase vypnula. Takže to blikalo ještě hodinu poté, když jsem tam projížděl. Samozřejmě pod dohledem policajtů, kteří to tam ještě vyšetřovali.

ANO_nam_bude_lip ( 19. července 2019 07:30 )

Manželka, už se to psalo vícekrát.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání