Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Bývalý zaměstnanec se mstil šéfovi: Zastřelil ho na poradě a pak spáchal sebevraždu!

Aktualizováno -
17. června 2019
13:04
Autor: yks - 
17. června 2019
11:51

Policie musela zasahovat v areálu firmy HF NaJUS v Dubnici nad Váhom na Slovensku. Podle dostupných zpráv vzal bývalý zaměstnanec firmy do ruky zbraň a zastřelil svého nadřízeného. Pak obrátil pistoli proti sobě.

Ke krvavému incidentu došlo v pondělí dopoledne v Dubnici nad Váhom na Slovensku.  Podle informací TV JOJ bývalý zaměstnanec společnosti vtrhnul do zasedačky asi v 9:00, v době, kdy uvnitř probíhala porada. Namířil pistoli na svého nadřízeného a vystřelil. Údajně ho zasáhl do hlavy. Muž zraněním na místě podlehl.

Útočník následně otočil zbraň proti sobě. Na místě musely zasahovat všechny záchranné složky, ale ani pro jednoho z mužů už nemohly nic udělat. Střelec i jeho oběť byli na místě mrtví. „Výzvu na tísňovou linku 155 jsme přijali v 9:01 s tím, že došlo ke střelnému poranění dvou osob. Po příjezdu záchranářů, které jsme okamžitě vyslali na pomoc, však lékař musel u obou mužů konstatovat smrt,“ sdělila webu Pluska.sk tisková mluvčí Operačního střediska slovenské záchranky Alena Krčová.

Policie poslala všech zhruba 500 zaměstnanců domů a uzavřela místo činu. „Mohu potvrdit, že se stala mimořádně tragická událost, při které tragicky zahynuly dvě osoby. Chci vyjádřit upřímnou soustrast pozůstalým. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nemůžu poskytnout další  informace k této události,“ sdělil portálu Pluska.sk Matúš Košara z advokátní kanceláře, která firmu zastupuje.

Společnost HF NaJUS se nachází v bývalém areálu Závodů těžkého strojírenství. Podle internetových stránek společnosti vyrábí komponenty pro automobilový, gumárenský a ocelářský průmysl.

agfor ( 17. června 2019 18:53 )

To bychom museli v Česku vystřílet aspoň 80% tzv. podnikatelů, všechny poslance, senátory, ministry a asi 500 000 zbytečných úředníků.

1tigrusenka ( 17. června 2019 14:50 )

Arogance novodobých kapitalistů kteří si tak hezky říkají podnikatelé, bývá často za hranou. Většinou jim chybí dobré vychování.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání