Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tragická smrt mladého varhaníka: Timotejovi (†22) se stal osudným jeho koníček

Autor: csk - 
12. června 2019
15:24

Obrovský smutek zažívají věřící v okolí slovenské Senice. Oblíbený a talentovaný varhaník Timotej (†22) nečekaně zahynul při své oblíbené práci na traktoru.

Sympatickému mladíkovi se stala osudnou jízda s traktorem. Stroj, se kterým pracoval, se na svahu převrátil a zavalil ho. Přivolaní záchranáři už jeho život bohužel nedokázali zachránit. „Policie vyšetřuje tragédii, která se stala v neděli před 15. hodinou v katastru obce Cerová-Rozbehy (okr. Senica). Na louce se převrátil traktor, ve kterém byl bez známek života nalezený jen 22letý muž ze Skalice,“ uvedla mluvčí policie Martina Kredatusová.

Chlapce objevil jeho kolega, kterému se už delší dobu neohlásil. ,,Našel ho pod traktorem. Okamžitě mu poskytl první pomoc a přivolal záchrannou službu. Lékař po příchodu na místo konstatoval smrt a nařídil vykonat pitvu. Policie událost zdokumentovala a okolnosti příčiny tragédie vyšetřuje jako přečin  usmrcení,“ dodala Kredatusová.

Obrovský šok z nesmyslné smrti zasáhl všechny Timotejovy známé. Mladík byl velmi talentovaným varhaníkem a v tamní evangelické církvi měl funkci kantora. Nehrál jen s evangelíky, ale i v dalších kostelech. „Je nám dnes velmi smutno... ale přece ho v naději odevzdáváme do Božích rukou. Timotej, mladý talentovaný varhaník hrávající i v našem františkánském kostele, odešel na věčnosti. Pane, dej mu věčný odpočinek,“ zveřejnili na svých stránkách františkáni. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání