Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jiří Kajínek má u policie pořádný škraloup: Poputuje zpátky do vězení?

Autor: kon - 
5. června 2019
13:46

Přesně před dvěma týdny Jiří Kajínek (58) oslavil dva roky od prezidentské milosti, a tak na něj na Krajský soud v Plzni přišla opět půlroční zpráva, o tom jak se chová a jestli zvládá dodržovat sedmiletou podmínku. Podle zprávy Kajínek šlápl vedle!

O co jde? Kajínek, který si odseděl 23 let v kriminále za dvojnásobnou vraždu, kterou podle svých slov nespáchal, zbytečně moc šlapal na plyn svého luxusního mercedesu za 3,5 milionu. Policejní hlídka ho drapla na čtyřproudovce u Nového Jičína. „Jel jsem na devadesátce sto deset,“ přiznal Blesku Kajínek, který si větší rychlost prý neuvědomoval.

„Na displeji se mi ukazuje, kolik mám jet, a ukazovalo mi to 110. Tak jsem tak jel,“ vysvětlil Kajínek s tím, že přestupek může udělat každý. „Jen když to udělám já, tak je z toho událost. Já jsem navíc skoro pořád za volantem. Loni jsem najel 62 tisíc kilometrů,“ řekl s tím, že nic takového ho nemůže vrátit do kriminálu. „Musel bych být stíhaný a trestaný,“ řekl.

Policisté prý byli překvapení, když ho stopli. „Říkali mi: 'Jé, pane Kajínku, všude v televizi se říká, že budeme měřit a vy se necháte chytit',“ popsal Kajínek, který upozorňuje, že má dost bezpečné auto. „Nikoho neohrožuju. Když třeba někoho dojedu, auto mi samo přibrzdí, nebo dokonce zastaví,“ říká.


Troll ( 6. června 2019 22:40 )

Kdyby ho chtel nekdo sledovat na Instagramu ;)


http­s://ww­w.in­stagra­m.co­m/ka­jinek­_offi­cial/

Lubanec ( 6. června 2019 22:17 )

Lubanec ( 6. června 2019 22:12 )

Hujer,metelesku blesku

franta54 ( 6. června 2019 05:05 )

Je podivné že si Kajínek jezdí v vozidle za 3.5 Mega otázka je jak legalizoval tolik peněz, když celý dosavadní život pouze krad a loupil a možná i vraždil nikdy poctivě nepracoval

Martin evk ( 5. června 2019 20:38 )

Nic jiného neumíte než urážet pana Kajinka a Babiše. Až něco sami v životě dokážete tak něco melte jenom Pražský líný lůzy můžou kecat něco o poctivosti. Kdyby nebylo Moravy a Slezska tak chcipnete hlady u Vas jenom Ukrajinci Maďaři na vás dělají co? Tak už se proberte. Chudáci

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání