Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladá recidivistka přepadla hernu v Přerově: Na obsluhu vytáhla nůž!

Recidivistka přepadla hernu v Přerově (ilustrační foto).
Recidivistka přepadla hernu v Přerově (ilustrační foto).  (Autor: Zbyněk Schnapka)
Autor: ČTK, chal - 
22. května 2019
14:49

Až deset let vězení hrozí 23leté ženě, která v úterý večer přepadla hernu v Přerově. Pachatelka obsluhu ohrožovala nožem. Pomoc přivolali kolemjdoucí, kteří zevnitř slyšeli křik.

Třiadvacetiletá žena podle policie přepadla v úterý pracovnici herny v Přerově a pod pohrůžkou použití nože po ní chtěla peníze. Podezřelou na místě zadrželi policisté, které přivolali svědci útoku.

Za loupež jí v případě uznání viny hrozí až desetileté vězení. „Vzhledem k její trestní minulosti, kdy má na svědomí řadu trestných činů, budou policisté žádat vazbu,“ informoval mluvčí policie František Kořínek.

Podle něj žena přepadla obsluhu herny před 20:00. Pracovnici fyzicky napadla v prostoru chodeb u toalet. „Po jejím znehybnění a pod pohrůžkou, že má nůž, po ní požadovala vydání finanční hotovosti. Křik napadené zaslechli svědci, kteří věc oznámili na tísňovou linku. V útoku žena pokračovala až do příchodu prvních uniformovaných strážců zákona,“ uvedl policejní mluvčí.

Při incidentu nebyl nikdo zraněn, podezřelou ženu policisté převezli na policejní služebnu. „Útočnice je policistům dobře známa, protože i přes svůj nízký věk byla opakovaně odsouzena pro majetkovou a násilnou trestnou činnost," doplnil Kořínek.

SoTrueMan ( 22. května 2019 21:57 )

Zadrželi ji policisté??? To si děláte srandu? Pravda je taková že první na místě byli asistenti pachatelku zadrželi a zavolali PČR a uklidňovali napadenou,není dobré si přivlastňovat práci druhých..... nechapu tomu že o asistentech není ani zmínka když se podíleli na celém zákroku.

Monikay ( 22. května 2019 17:21 )

někteří lidé by se měli rovnou odstěhovat do vězení, ušetřilo by se za logistiku

santikxauz ( 22. května 2019 16:31 )

Nebude těžké si domyslet,kdo to byl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání