Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otec zavražděného prvňáčka (†7) z Pardubic se pokusil o sebevraždu! Už ho obvinili, hrozí mu doživotí

Otec dítěte se měl pokusit o sebevraždu. (Ilustrační foto)
Otec dítěte se měl pokusit o sebevraždu. (Ilustrační foto)  (Autor: Aktu.cz)
Aktualizováno -
14. května 2019
15:30
Autor: DH - 
14. května 2019
12:42

V pardubické čtvrti Studénka došlo v noci na pondělí k násilnému úmrtí malého chlapce (†7). Policisté v souvislosti s případem zadrželi 40letého muže, kterého měli v úterý ráno obvinit z vraždy. Muž se údajně po činu pokusil o sebevraždu. Policisté však nadále odmítají případ jakkoliv komentovat.

Krutý zločin, ke kterému došlo v noci na pondělí, otřásl nejen Pardubicemi, ale celou zemí. Policisté v souvislosti s násilnou smrtí 7letého chlapce zadrželi 40letého muže. Podle informací serveru TN.cz má jít o otce dítěte, kterého údajně v úterý kolem deváté ráno obvinili z chlapcovy vraždy. Hrozí mu i doživotí. O vazbě se má rozhodnout ve středu. Policie se k případu odmítla vyjádřit.

Útok, který šokoval  

Podle informací deníku Právo záchranka do dvougeneračního domku v Pardubicích vyrazila kvůli pokusu o sebevraždu, kterou chtěl spáchat otec dítěte. Místní ale takhle svého souseda neznali. „Rozhodně to musel být zkrat,“ sdělil Blesku soused postižené rodiny. „Byl to klidný, hodný člověk,“ potvrdila místní žena v reportáži TV Prima.

Právo rovněž zveřejnilo, že se zadržovaným mužem se měl setkat klinický psycholog, on sám ale v úterý ráno ještě nebyl obviněn. Podle svědků ze školy měl otec se synkem velice hezký vztah. Prvňáček byl prý bezproblémový. „Byl tichý a k tatínkovi se hned tulil, když si pro něj přišel,“ sdělila Právu žena, která oběť znala ze školní družiny.

Cizí zavinění bylo zjevné 

Podle policie je jednoznačné, že dítě zemřelo cizím zaviněním. „Bylo ihned jasné, že se jedná o násilnou smrt,“ řekla policejní mluvčí Markéta Janovská. Ona i celý policejní sbor ale zatím mlčí a vzhledem k věku zemřelého lze očekávat, že informace budou i nadále jen velice kusé.

monhtik ( 15. května 2019 11:36 )

Jen bych upozornil, že pan autor si špatně prostudoval pardubický místopis. Nejde totiž o část Pardubic Studénka, která v Pardubicích ani neexistuje, ale část Studánka. V každém případě ten člověk nezasluhuje žádné slitování, zabít malého kluka to je opravdu otřesné. Co to je za zrůda, která tohle dokáže.

DWEI ( 15. května 2019 08:33 )

Psali, že tam záchranáři jeli v 1 hodinu v noci kvůli tomu 40-ti letému chlápkovi, který chtěl spáchat sebevraždu.... to je volal kdo? A ten někdo nevěděl, že ten malý bezbranný klouček tam leží polomrtvý??? Hajzl hnusný - snad tu sebevraždu dotáhne ve vazbě do vítězného konce

villon ( 14. května 2019 19:14 )

A co ta prochlastaná manželka kvúli který to udělal? Ta jako nic? Ma tu si benga neposvýtěj?

panchovilla ( 14. května 2019 17:43 )

No nemusí,v práci ho naštvou,má nějaký depky,kluk ho nečím banálním vytočí a on ho praští,kluk se bouchne blbě do hlavy a je vymalováno,lidi maj divný zkraty.

prasatkopepicek ( 14. května 2019 17:34 )

Ani tu neni co bylo pricinou smrti, takze cert vi co se tam odehralo.
Kazdopadne je to tragedie.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání