Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Narozeninová oslava v Pákistánu? Tereza svůj velký den prý proplakala!

Autor: DH - 
13. května 2019
05:00

Už ani narozeniny jí nevykouzlí úsměv na tváři. Češka Tereza Hlůšková (23) odsouzená v Pákistánu za pašování drog svůj speciální den údajně strávila na cele a s nikým nekomunikovala. Její deprese se tak očividně začíná ještě více prohlubovat.

Že není Tereza v láhaurském vězení Koh Lakhpat spokojená, není nic nového. Často prý vůbec nejí, pláče a nevychází z cely ven. V neděli ale nastal její velký den. Měla narozeniny. Ani to ji však nerozveselilo.

„Tereza strávila svůj speciální den velmi smutná,“ nechal se slyšet zdroj Blesku z Pákistánu. Podle něj si Češka nezašla ani na jídlo. Celý den jen plakala. Jedinou radost jí udělal její zdejší oblíbený nápoj. „Dala si pouze jeden šálek zeleného čaje,“ doplnil místní novinář Ali Aršád.

Za Terezou dokonce prý chodily spoluvězeňkyně s gratulacemi. I ty ale však prý ignorovala a na jejich blahopřání nebrala žádnou zřetel. „S nikým nemluvila šťastně, dokonce ani s gratulanty,“ potvrdil zdroj. Vypadá to tedy, že Tereza Hlůšková opět propadla depresím.

Českou pašeračku z Uherského Hradiště poslal pákistánský soud za mříže na osm let a osm měsíců, aby si odpykala trest za pašování devíti kilogramů heroinu. Proti rozsudku se odvolala k vrchnímu soudu. K němu dokonce v posledních dnech podala i žádost o propuštění na kauci, což je údajně v Pákistánu běžnou praxí.

joldh ( 13. května 2019 23:36 )

Já zase nechápu tvoji hloupost, "ta mladá holka" je těžký zločinec a má tu drzost, že přes mírný trest se ještě odvolá.

marlen52 ( 13. května 2019 16:46 )

holka by si už konečně měla uvědomit že není v Ricu ale v base a je tam za to že něco provedla

nilud ( 13. května 2019 13:39 )

havran2 ( 13. května 2019 13:27 )

nemamradods ( 13. května 2019 12:13 )

Tahle pašeráčka má alespoň výhodu,že se o ní Plesk stará,finančně ji podporuje,dělá z ni chudinku,přímo k politování.Kolik redaktorů Plesku ji v tom kriminále už opíc­halo?­Terez­ko,klid­ně v tom kriminále chcípni s pašeráky drogy mohou mít slitování pouze gauneři.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání