Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Mladík neunesl, že jeho milenka byla dřív muž: Ninu (†25) rozsekal a upekl v troubě!

Autor: ital - 
28. dubna 2019
17:32

Hrůzný čin spáchal doktor Michajl Tichonov (27) ve městě Kursk ve středním Rusku. Zjistil totiž, že Nina Surgucká (†25), se kterou měl sex, bývala v minulosti muž. Ve vzteku ženu uškrtil, a aby se zbavil těla, rozsekal ho v koupelně a upekl v troubě. Zbytek následně spláchl do záchodu.

Mladý doktor Michajl Tichonov (27) šel na rande s Ninou Surguckou (†25) v ruském městě Kursk. Následně se vrátili do ženina bytu, kde spolu měli sex. Během radovánek Michajl zjistil, že Nina je transsexuálka, která bývala kdysi muž.

Rozzuřilo ho to natolik, že ji začal škrtit. „Žena chtěla pokračovat v milování, ale v tom okamžiku ji popadl za krk a silně ji stiskl. Přestal teprve, když zjistil, že už nejeví známky života,“ sdělil policejní zdroj.

Tichonov se poté rozhodl zbavit se těla. Odvlekl ho do koupelny, kde z něj vyřízl vnitřní orgány. Ty rozsekal na malé kousíčky a spláchl do záchodu. Následně odsekal zbylé části, které upekl v troubě, aby se z nich vypařila přebytečná voda. Hlavu a končetiny zabalil do kufříku a odnesl do svého bytu. Pomoci pilky je rozřezal a vyhodil do popelnice.

Policisté lékaře zatkli poté, co matka Niny nahlásila její zmizení. Zadrželi ho ve chvíli, kdy se pokoušel zbavit zbytků těla. Naskytl se jim hrůzný pohled na hlavu stále ještě spojenou s páteří, kterou Michajl obalil v soli, aby zabránil rozkladu. 

Při výslechu Michajl vypověděl, že není kanibal a že části těla, které upekl, rovněž spláchl do záchodu. Nyní mu hrozí až 20 let vězení za vraždu a zohavení mrtvoly.

Taurus70 ( 29. dubna 2019 06:59 )

Mislivec Vy budete dobry uchyl bezne to chvalabohu nebude a obhajovat tyto hnusarny muze jen podobne prase😂😂😂😂

asijo ( 29. dubna 2019 00:49 )

Máš pravdu,jsou sto let za ušákama.

villon ( 28. dubna 2019 22:31 )

Rusáci jsou sto let za vopicema jako obvikle. Tohle je dnes v civilizovanym světě už běžný.

pupak ( 28. dubna 2019 19:44 )

To určitě! Aby se z ní vyklubal ve finále chlap, v lepším případě přešitej.

panamira ( 28. dubna 2019 19:04 )

Se mu nedivím. Koho by to nen@sralo...............

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání