Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tři mrtví po nehodě! Manželé Jana (†23), Marek (†23) a švagr čelní srážku nepřežili

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: TV JOJ)
Autor: ital - 
15. dubna 2019
11:42

K tragické nehodě došlo z pátku na sobotu krátce po půlnoci v anglickém městě Peterborough. Údajně zdrogovaný řidič se při nájezdu na dálnici dostal do protisměru a naboural do protijedoucího auta, v němž seděli tři Slováci. Všichni tři na místě zemřeli. Řidiče druhého vozu převezli v kritickém stavu do nemocnice, kde bojuje o život. Je podezřelý ze zabití a z bezohledné jízdy pod vlivem omamných látek. 

K tragické nehodě došlo v anglickém městě Peterborough na západně směřující silnici Fletton Parkway na nájezdu v městské části Stanground. Při čelní srážce dvou aut zemřeli tři Slováci, manželé a jejich švagr. Jana (†23) a Marek (†23) spolu měli dvě malé holčičky (3 a 2), které zůstaly po havárii bez rodičů.

Řidič druhého vozidla na dálničním nájezdu vjel do protisměru a naboural do automobilu nešťastných Slováků. Policie muže podezřívá z toho, že zapříčinil tragédii svou bezohlednou jízdou a že byl pod vlivem alkoholu nebo drog. Ten je však v nemocnici v kritickém stavu.

Britští policisté po nehodě silnici ve směru na západ uzavřeli. Od pondělí od rána je však vozovka znovu otevřená. Město Peterborough je díky značné koncentraci průmyslu oblíbeným místem pro početnou českou a slovenskou menšinu.

DWEI ( 16. dubna 2019 06:02 )

jarabak Naprostý souhlas

starymlok ( 15. dubna 2019 21:13 )

Pusť babu z řetězu a je o zábavu postaráno.A starej jde na rozsypovej palouček

Jarabak ( 15. dubna 2019 16:54 )

Aha. A tu diskuzi pod článkem o herečce, která zabila manžela při předjíždění, jstre vypli proč? Asi, abyste se nedozvěděli, že místo pořádání sbírek na její hypotéku by měla sedět v base? Všichni se za kamionem ***li, rpotože ho asi nebylo možné bezpečně předjet. Suverénka si nejprve proklestila cestu přes ty "pomalíky" (normální řidiče, co dokázali vyhodnotit situaci) a začala předjíždět kamion. Bum. Manžel mrtvej, děti zraněný. O tom, co se stalo s protijedoucím autem, se radši ani nepíše. Pořádá se sbírka na chudinku...

Taurus70 ( 15. dubna 2019 12:01 )

Spatny cas,spatne auto.Uprimnou soustast😢😢

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání