Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Další smrt v kapele The Prodigy: Několik týdnů po smrti frontmana zemřel další člen!

Autor: ital - 
13. dubna 2019
15:26

Pouhý měsíc poté co byl zpěvák hudební skupiny The Prodigy Keith Flint nalezen oběšený ve svém domě, oznámila kapela další smutnou zprávu. Zemřel jejich tělesný strážce „Superman“ Con. The Prodigy oznámili tragickou novinu v sobotu na svých webových stránkách a zveřejnili fotografie oblíbeného člena své osobní ochranky.

Před měsícem, 4. března 2019, byl Keith Flint, zpěvák skupiny The Prodigy, nalezen oběšený ve svém luxusním sídle v Essexu ve Velké Británii. Jeho spolučlen kapely Liam Howlett oznámil krátce poté na instagramu, že si Flint vzal život. Ulice Essexu zaplnily davy lidí, když nesli frontmanovu rakev do místního kostela, aby mu všichni dali poslední sbohem.

O měsíc později zasáhla kapelu další krutá rána. Zemřel oblíbený člen osobní ochranky, kterého nazývali „Superman“ Con. „Odpočívej v pokoji, Cone. Vždycky jsi nám kryl záda a dohlížel na nás. Dostal jsi nás z mnoha nepříjemných situací. Byl jsi skutečně skvělý chlap. Popravdě, byl jsi vlastně Superman – lidi, co tě znali, budou chápat, co říkám…,“ napsali členové kapely na svých stránkách.

„Přese všechno jsi byl nejvěrnějším přítelem pro nás všechny, chlape. Budeš nám opravdu chybět a nikdy na tebe nezapomeneme, brácho. Soucítíme s Jayne a celou rodinou,“ vzpomíná kapela na svého osobního strážce.

Na sociálních sítích zveřejnili dojemnou fotografii, kde Con podpírá Keitha obklopeného fanoušky na jednom z jejich koncertů. Také na stránky umístili spoustu dalších fotografií, kde je Con mezi členy kapely, včetně jednoho snímku z horské dráhy. Není jasné, jak byl Con starý, a okolnosti, za nichž zemřel, dosud nebyly zveřejněny.

 

offline ( 13. dubna 2019 20:43 )

Radujte se, už brzy vychcípá lidský odpad, taky je mi líp, že už si planeta oddychne. https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/599746/konec-civilizace-je-tu-rika-profesor-jeho-studii-s i-precetly-uz-stovky-tisic-lidi.html

222email222 ( 13. dubna 2019 19:02 )

Jen ať to vychcípá tento lidský odpad a feťacká lůza uřvana. Hned je mi líp když tohle čtu Ještě ty ostatní zrůdy viz kreatura co si barví držku na bílo Mejsn... Manson...? Nevím ale tyhle ať chcípají

antismejd ( 13. dubna 2019 16:10 )

prakticky všichni kolem Prodigy,by se meměli dožít skutečného stáří...to je snad jasný,ne????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání