Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

V Polsku zadrželi sjetého Čecha: Měl u sebe zbraň a heroin! Kličkoval po silnici

V Polsku zadrželi sjetého Čecha. Měl u sebe zbraň a kličkoval po silnici. Šel rovnou do vazby (ilustrační foto)
V Polsku zadrželi sjetého Čecha. Měl u sebe zbraň a kličkoval po silnici. Šel rovnou do vazby (ilustrační foto)  (Autor: PČR)
Autor: DH - 
19. března 2019
13:13

Polští policisté zadrželi českého občana, který se jedním z měst proháněl ve svém autě pod vlivem drog. Amfetamin a heroin měl dokonce i u sebe, po prohledání policisté našli i plynovou zbraň. Čech šel rovnou za mříže.

Zatčení sedmadvacetiletého Čecha proběhlo hodinu před polednem v pátek 15. března. Policisté vůz zastavili díky oznámení na dispečink v ulici Jana Pavla II. ve městě Jelenia Góra.

Čech se údajně po ulici pohyboval rychle, navíc kličkoval, a tak si ho občané města všimli a zkontaktovali příslušné orgány.

Během kontroly se řidič měl chovat nervózně, nejprve uvedl i jméno jiné osoby. Policisté následně zjistili, že má u sebe amfetamin i heroin v injekční stříkačce. Navíc je podezřelý z toho, že řídil pod vlivem těchto drog, čemuž by podle vyšetřovatelů mělo nasvědčovat jeho podivné jednání.

U zadrženého muže byla nakonec nalezena i plynová zbraň, na jejíž držení však neměl potřebná povolení. Policie ho tak zadržela a po podání návrhu na státní zastupitelství skončil ve vazební věznici. Tam může sedět i tři měsíce. U soudu by mu v případě prokázání viny hrozil až osmiletý trest odnětí svobody.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání