Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vykutálená falešná žebračka: Měla u sebe iPhone za 22 tisíc, luxusní šperky i kabelku

Autor: shp - 
16. března 2019
07:15

Chtěla hrát na city a žebrat, ale jaksi zapomněla na to, že jako žena žijící v chudobě rozhodně nevypadá. Falešnou žebračku z Rumunska zatkla policie v americkém New Jersey, když u silnice žadonila o peníze pro své miminko. Na sobě přitom měla Dorina Caldarasová (34) luxusní oblečení a v kapse iPhone X v hodnotě 22 tisíc korun.

Policie z New Jersey varovala na svém facebookovém profilu veřejnost ohledně falešných žebráků. Strážci zákona zatkli Caldarasovou u silnice. S sebou měla ceduli s fotkou miminka a nápisem, na kterém stálo: „Mám jedno dítě, ve jménu Boha vás prosím, pomozte mi koupit věci pro dítě a plenky.

Jenže to byl podvod jako vrata. Jak po zadržení sama falešná zlodějka přiznala, je členkou organizované rumunské skupiny, která přijela z New Yorku do New Jersey, aby tam žebrala o peníze. „Měla u sebe kabelku (v přepočtu, pozn. red.) za 11 tisíc, drahé šperky a nový iPhone X a vůbec nevypadala, že by potřebovala peníze,“ uvedla policie.

Pozor na lidi s cedulí u silnice

Podle policistů měla „žebračka“ na sobě značkové boty od Michaela Korse a k tomu ještě čerstvě nalakované nehty. „Je hezké dbát na dobročinnost, ale není dobrý nápad darovat peníze každému, kdo stojí s cedulí u silnice,“ varovala dál policie. Strážci zákona se nyní zaměří na skupinu, ze které žena pochází.

PETR HORVAT ( 16. března 2019 13:32 )

Každej nesedí doma u maminky a tatínka bez kterých nic neměl a pak tady potí dementní provokace a přitom je na dávkách protože je rád že dochodil zvlaštní skolu a je blbej jak kolečko bláta. Někdo pracovat prostě musí.

PETR HORVAT ( 16. března 2019 09:11 )

Byl jsem si koupit housky do práce a proto že v londýně a v celé anglii křupavé pecivo nakoupíte jedine v lidlu tak jsem zajel do lidlu.U stanoviště vozíků klečela na na polštáři rumunka, asi 30 letá žena a bědovala jak potřebuje penize pro své dítě a samozřejmě také s fotkou.První co jsem ji řekl bylo ať jde do práce, jako každý kdo chce žít v tomto státě. Najednou dělala že nerozumí. Rekl jsem ze zavolam policii za překročení zákona. V tu ranu utekla. Nevím kolik už vyzebrala ale bylo kolem 9h ráno. Jsou všude. Zatím co většina jejich můžu pracují, jejich ženy chodí úmyslně žebrat i když mají vše co většina nemá ani v čechách.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání