Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žárlivec (†42) nelítostně zavraždil obě své děti (†6 a †11) a manželku (†51)! Z místa činu odjel vlakem

Autor: shp - 
6. března 2019
12:18

Myslel si, že mu zahýbá, i když to nebyla pravda. Nikdo by mu to ale nedokázal vysvětlit, protože ho přemohla zrádná žárlivost. Brit Paul Newman (†42) ubil v Leedsu svou manželku Geraldine (†51) třemi ranami kladivem a pak ubodal své děti (†6 a †11). To všechno kvůli tomu, že si myslel, že má aférku s mužem jménem Martin.

U soudu, který rekapituloval hrůzné události, zaznělo, že Newman svou manželku ubil kladivem. Svým dětem Shannon (†11) a Shaneovi (†6) zasadil 22 ran ostrým a velkým nožem. Poté jejich těla položil na gauč a překryl je dekou, položil na ně sošku Ježíše, růženec a kříže, uvedl Daily Mail.

Nevěrná mu nebyla

Na místě činu zanechal vrah dopis na rozloučenou, ve kterém napsal, jak moc své děti miluje. „Geraldine Newmanová byla nespravedlivě zavražděna se svými dětmi v jejich domově. Nikdo nepředpokládal, že se to stane. Neexistovaly žádné explicitní hrozby,“ prohlásil u soudu koroner Kevin McLoughlin.

Jenže to není tak úplně pravda. Paul totiž Geraldine brutálně napadl v roce 2013, za což byl odsouzen k 17 týdnům ve vězení. Když ho propustili, manželka ho vzala zpátky k sobě. A to byla chyba. Poté, co ho podruhé vyhodila z domu, se ji rozhodl zabít kvůli podezření z nevěry.

Myslel si, že mu zahýbá s Martinem

Myslel si, že má aférku s mužem jménem Martin. Do té chvíle nebyl násilným chlapíkem. Idealizoval si své děti,“ prohlásila jeho sestra Rita Farleyová. Poté, co Paul zabil svou manželku a děti, nasedl na vlak a odjel na 290 kilometrů vzdálený útes vysoký celých 73 metrů.

Z něho skočil vstříc smrti. Na místě byl mrtvý a jeho tělo bylo objeveno téhož dne, jako mrtvoly rodinných příslušníků, které měl na svědomí. Jak uvedla jeho sestra, útes, ze kterého skočil, byl místem, kde před 17 lety požádal svou manželku o ruku. Hodně bizarní smysl pro romantiku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání