Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Cestovatelku (†27) v pyžamu našli omotanou ostnatým drátem! V turistickém ráji se prý zřítila z 5. patra

Autor: shp - 
20. února 2019
12:32

S batohem na zádech cestovala po celém světě. Portugalka Vera Maceiras Rijo (†27) milovala kromě cestování i jógu. Její obliba a nedostatek zdravého rozumu ji nakonec stály život. Brunetka vylezla v bangkockém hostelu z okna svého pokoje v 5. patře a začala cvičit na okenní římse. Z asi patnáctimetrové výšky spadla přímo na ostnatý drát, na kterém se zachytila a vykrvácela.

Vera oslavila své 27. narozeniny před teprve několika dny. Na svých cestách v Thajsku našla bohužel svou smrt. Kolem páté hodiny ranní se rozhodla zacvičit si jógu na okenní římse. Ztratila však rovnováhu a spadla. Po zřícení její tělo zachytil ostnatý drát, do kterého se zařízla. Pomalu pak nejspíš vykrvácela. Šlo tak o brutální smrt jako z hororu.

Místní obyvatelé našli mrtvolu Very v osm hodin ráno. Záznam z hostelu poté odhalil, co se stalo. Policie přesto případ nadále vyšetřuje a nechce dělat ukvapené závěry, i když záznam mluví víceméně za vše. „Nejsme si jistí, zda z hotelu skočila,“ řekl poručík Supačaj Hánkamkla. S Verou do Thajska odjela i její starší sestra.

Cestovala se sestrou

Dokonce v hostelu bydlely ve stejném pokoji. Že se něco stalo, zjistila ráno, když se to pod budovou hemžilo sanitkami. Těšila se, že si se sestrou užijí výlet a nakonec jí zůstaly jenom oči pro pláč. Snímky Veřiny mrtvoly začaly brzy kolovat po sociálních sítích. Náraz do ostnatého drátu byl tak silný, že se do něj tělo hodně zařízlo a muselo být z pasti doslova vystříháno.

pupak ( 20. února 2019 19:48 )

Chladný vzduch, vánek v Bangkoku. Ještě jste měl přidat šumění potůčku. To by jí spíš vzbudil náraz vedra při otevření okna, pokud by měli přes noc zapnutou klimatizaci. Ani provoz v ulicích by jí při otevření okna nevzbudil, protože tam je rachot pořád.

mak ( 20. února 2019 13:31 )

A sestra takhle nad ránem spala jak poleno? Neprobudilo ji otvírání okna? Chladný vzduch? Vánek? Viděla sestru cvičit takhle? Žduchla ji? Nic jí neřekla? Doytčná spadla, pokud postupně vykrvácela, snad i křičela, sestra nic... Sestra spala až do 8???? A pak co? Nebo to všechno viděla, a ať už tu cvičící strčila nebo ne, tak ji jako neviděla pak? Nebo viděla, a nezavolala pomoc?? To je voľaké čudné toto.

jasnovidec01 ( 20. února 2019 13:02 )

hurá o jednu pi.zdu.. míň

11karel11 ( 20. února 2019 12:51 )

O co si koledovala, to dostala.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání