Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Výbuch domu v Náchodě: Explodovala varna drog?! Muž s popálenou tváří utekl

Aktualizováno -
14. února 2019
20:56
Autor: ČTK - 
14. února 2019
15:31

V panelovém domě v Pražské ulici v Náchodě ve čtvrtek odpoledne možná vybuchla varna drog. Hasiči krátce po výbuchu mluvili o explozi plynu. Žena z bytu skončila v péči zdravotnických záchranářů. Podle svědků z místa utekl muž s popáleným obličejem.

"Jednou z vyšetřovacích verzí je exploze varny," řekla ČTK mluvčí policie Eva Prachařová. Dodala, že kriminalisté příčiny a okolnosti výbuchu vyšetřují. Hasiči škodu na zařízení bytu a zničených oknech odhadli na 200.000 korun.

V domě po výbuchu začalo hořet. Hasiči oheň rychle zlikvidovali. "Ke zjevné destrukci objektu nedošlo. Majitelka bytu si pozve na místo statika," uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová. Obyvatele domu hasiči evakuovat nemuseli.

Výbuch v bytě, který byl v nejvyšším patře domu, vyrazil okna i s rámy. Krátce poté z místa podle svědků FTV Prima uprchl muž s popálenou tváří. Na zdravotníky počkat odmítl. Nikdo jiný z okolních bytů ani z lidí venku před domem nebyl zraněn.

Pražskou ulicí vede hlavní tranzitní silnice z Hradce Králové do Polska. Provoz na silnici policie kvůli odklízení následků exploze asi na 20 minut zastavila.

 

cocumysvole ( 14. února 2019 19:11 )

Kurňa - perníková bába si chce trošku přilepšit a vy na ni hned takhle zhurta.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání