Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Holčička (8) kousla do rohlíku a vytáhla žiletku: Policie hledá podezřelého muže z obchodu

Autor: ital - 
14. února 2019
19:07

Neuvěřitelný šok zažila mladá matka v supermarketu ve Spišské Nové Vsi na Slovensku, kam zašla na nákup. Mimo jiné nakoupila i rohlíky, z nichž jeden dala doma své osmileté dceři. Když ta se však do kusu pečiva zakousla, objevila v něm ostrou žiletku. Matka vrátila rohlík s nebezpečným předmětem zpět do supermarketu, který následně kontaktoval policii.

Osmiletá holčička jen o vlásek unikla velmi závažným zraněním, která jí mohla způsobit ostrá žiletka. Ta byla ukrytá v rohlíku, jenž zakoupila dívčina matka v supermarketu ve Spišské Nové Vsi. Matka vrátila pečivo i s nebezpečným předmětem zpět do obchodu, jehož zaměstnanci informovali policii. „Policisté již přijali trestní oznámení a případem se již zabývá vyšetřovatel,“ oznámila košická policejní mluvčí Jana Mésarová.

Podle informací TV JOJ měl tento ostrý předmět do pečiva schovat neznámý pachatel a to přímo v supermarketu. Záznam z kamer ukazuje, jak rohlík odnese mimo dosah záběru a pak se s ním vrátí zpět. Poté si jej koupí zmíněná maminka. Zatím se neví, zda tímto způsobem znehodnotil pouze tento jeden nebo více kusů potravin. Manažerka externí komunikace supermarketu Lucia Poláčeková sdělila: „Záležitost jsme důkladně prošetřili a oznámili na policii. S ohledem na probíhající vyšetřování to nebude více komentovat.“

Policisté mají prý k dispozici videozáznam z prodejny a po pachateli pátrají. Zůstává otázkou, zda si uvědomil, jaké nebezpečí způsobil. Poraněná ústa jsou totiž tím nejmenším problémem. „Žiletka může poškodit jícen. Také je riziko, že se někde zasekne a zůstane tam. V případě, že prochází trávicím traktem, může způsobit jeho závažné poranění. Krvácení poté vyvolá zánětlivě procesy, které vážně ohrožují člověka,“ uvedl záchranář společnosti Falc Martin Šefc.

Pokud by se dostala žiletka do trávicího ústrojí, musela by být nutně provedena operace. Naštěstí matka s dítětem objevily ostrý předmět zavčasu.

dvorece ( 27. února 2019 19:25 )

Jsem ráda, že je dnes všude plno kamer. Zachytí ten lidský odpad a dobytek, který je schopen zločinů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání